پنجشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 29 - ۰ ذی الحجه ۱۴۴۶
۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

حدود ۵ هکتار فضا در هر شهرک صنعتی را به ناحیه نوآوری اختصاص می‌دهیم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در جریان امضای تفاهم‌نامه با سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه شهرک‌ها باید از تنوع زیست‌محیطی برخوردار باشند، تصریح کرد: می‌کوشیم تا مزیت هر استان را حول آن شهرک گسترش داده و چیزی حدود پنج هکتار فضا در هر شهرک را به ناحیه نوآوری اختصاص دهیم.
حدود ۵ هکتار فضا در هر شهرک صنعتی را به ناحیه نوآوری اختصاص می‌دهیم
کد خبر: ۸۰۷۹۰۶

به گزارش ایران اکونومیست، حسین افشین در جریان امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی با سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران که امروز ششم خردادماه در محل معاونت علمی امضا شد، گفت: هدف ما از این تفاهم‌نامه ایجاد و گسترش ناحیه نوآوری حول شرکت‌های صنعتی برای تکمیل زنجیره ارزش‌شان است، پیشتر ناحیه نوآوری حول دانشگاه‌ها ایجاد شد و البته همچنان در حال توسعه است؛ از این رو برآن شدیم تا از رهگذر انعقاد این تفاهم‌نامه این ایده را در شهرک‌های صنعتی هم عملیاتی کنیم.

وی ادامه داد: همه استان‌ها به دلیل محدود بودن منابع و البته سیاست معاونت علمی در انجام پروژه‌های جدید، موضوع ما در این تفاهم‌نامه نیستند و می‌کوشیم نخست با سه الی چهار استان با توانمندی دانش‌بنیان این ایده را کلید زده و در ادامه با رسیدن به یک الگوی موفق آن را به دیگر استان‌ها هم تسری داده و تکثیر کنیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه شهرک‌ها باید از تنوع زیست‌محیطی برخوردار باشند، تصریح کرد: می‌کوشیم تا مزیت هر استان را حول آن شهرک گسترش داده و چیزی حدود پنج هکتار فضا در هر شهرک را به ناحیه نوآوری اختصاص دهیم.

این مقام مسئول ضمن اشاره به نوپا بودن شرکت‌های دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان برای تبدیل کردن ایده‌های خود به محصول به امکانات و حمایت‌های لازم نیاز دارند و از این رو درصدد هستیم در قالب بسته‌هایی حمایت‌های لازم را از آنها به عمل آوریم.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی همچنین بر دو کارکرد ناحیه نوآوری متمرکز شد و گفت: با ایجاد این نواحی از یک‌طرف، سرریز ثروت را از شرکت‌های بزرگ به شرکت‌های دانش‌بنیان و از طرف دیگر سرریز فناوری را از شرکت‌های دانش‌بنیان به شرکت‌های بزرگ شاهد هستیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه یک شروع جدید برای زیست‌بوم فناوری است.

 

آخرین اخبار