ie
ie
 
  دوشنبه 11، آذر 1387
  Monday, December 01, 2008
صفحه اصلي

برخورد دو بالگرد امریکایی در بغداد
چاپ
14 مهر 1387,ساعت 14:08:46
ايران اکونوميست- گروه اخبار روز: دو بالگرد نظامی امریکایی، دیشب در شمال بغداد با یکدیگر برخورد کردند که منجر به کشته شدن یک سرباز عراقی شد.
به گزارش ايران اکونوميست ، به نقل از فرانس پرس، پاتریک ایوانز یکی از فرماندهان نظامیان امریکایی در عراق اعلام کرد:" دو فروند بالگرد بلک هاوک UH60 هنگام فرود در پایگاه نظامی الحمیه واقع در بغداد با یکدیگر برخورد کردند."
این فرمانده همچنین گفت:" این سانحه هوایی همچنین باعث زخمی شدن شش تن دیگر از جمله دو نیروی عراقی و چهار نیروی امریکایی شد."
همچنین یک منبع امنیتی عراق که نخواست نامش فاش شود و بدون اشاره به جزییات این سانحه، سقوط این دو فروند بالگرد امریکایی را در منطقه الحمیه در شمال شرق بغداد تأیید کرد.
به گزارش ایسکانیوز، هفت نظامی امریکایی هم در سپتامبر گذشته به هنگام سقوط یک فروند بالگرد امریکایی در بصره واقع در جنوب عراق کشته شدند.
 
< بعد   قبل >
Advertisement