ie
ie
 
  دوشنبه 11، آذر 1387
  Monday, December 01, 2008
صفحه اصلي

احداث جايگاه هاي CNG طبق برنامه
چاپ
07 مهر 1387,ساعت 13:45:54
ايران اکونوميست:گروه اقتصادي- مديرعامل شركت گاز خودرو در پاسخ به انتقاد اخير رييس ستاد مديريت سوخت و حمل و نقل گفت: احداث جايگاه‌هاي CNG مطابق برنامه پيش مي‌رود و واحد مهندسي نسبت به اين موضوع كاملا مقيد بوده و به صورت هفتگي پيشرفت پروژه ها را كنترل مي‌كند.
سيد‌مصطفي علوي در گفت‌وگو با فارس درباره اعتراض شركت اتوبوسراني مبني بر عدم تامين جايگاه‌هاي عرضه CNG اتوبوس‌ها در شهر تهران گفت: در حال حاضر ما به آنچه وعده‌ كرده بوديم عمل كرديم و شش جايگاه در حال بهره‌برداري قرار دارد.
وي افزود: به منظور افزايش قابليت سوخت‌گيري جايگاه‌هاي CNG براي اتوبوس‌ها توزيع متعادلي صورت گرفته است و متاسفانه جايگاه غزال 9 در شرق تهران اصلا مورد استفاده قرار نگرفته و از ظرفيت جايگاه غزال 10 نيز توسط اتوبوسراني استفاده كامل نمي‌شود.
وي افزود: ‌3 جايگاه نيز اوايل هفته آينده به بهره‌برداري مي‌رسد كه جايگاه هنگام در هفته جاري و جايگاه جنت‌آباد و آزادي نيز هفته آينده مورد بهره‌برداري قرار مي‌گيرد.
علوي تصريح كرد: با توجه به تعميرات جايگاه‌هاي CNG براي اتوبوس‌ها و راه‌اندازي سه جايگاه جديد ظرفيت مازادي نيز براي سوخت‌گيري اتوبوس‌ها در تهران فراهم مي‌شود تا اتوبوس‌ها در شرايط ايمني بيشتري اقدام به سوخت‌گيري كنند.
مديرعامل شركت گاز خودرو در پاسخ به سوالي مبني بر انتقاد اخير رويانيان رئيس ستاد مديريت سوخت و حمل و نقل در خصوص عدم راه‌اندازي جايگاه‌هاي CNG گفت: اين شركت با قوت و پيگيري دقيق موضوع احداث جايگاه CNG را دنبال مي‌كند.
وي اضافه كرد: احداث جايگاه‌هاي CNG مطابق برنامه پيش مي‌رود و واحد مهندسي نسبت به اين موضوع كاملا مقيد بوده و به صورت هفتگي پيشرفت پروژه ها را كنترل مي‌كند.
علوي اضافه كرد: برطرف ساختن نواقص جايگاه‌هاي در حال بهره‌برداري نيز با وجود كسري برخي اقلام و قطعات يدكي و حتي انحصاري بودن برخي قطعات به خوبي صورت گرفته است.
وي تاكيد كرد: علاوه بر رفع نواقص در برخي جايگاه‌ها تغييرات اساسي صورت گرفته و نسبت به زيباسازي جايگاه‌ها صورت گرفته است.
مديرعامل شركت گازخودرو در ادامه تاكيد كرد: با همكاري دستگاه‌ها انشاءالله تا پايان سال به وضعيت پايدار‌تري در زمينه جايگاه‌هاي CNG دست خواهيم يافت.
علوه همچنين درباره تبديل خودروها و دوگانه سوز كردن آنها گفت: در ابتداي سال عدم تعادل بين جايگاه‌هاي CNG و خودروهاي دوگانه سوز وجود داشت و تعداد خودروهاي دوگانه‌سوز در حال افزايش بود اما شركت گاز خودرو با تمام توان براي ايجاد شرايط بهتر در اين زمينه فعاليت مي‌كند.
 
< بعد   قبل >
Advertisement