ie
ie
 
  چهارشنبه 13، آذر 1387
  Wednesday, December 03, 2008
صفحه اصلي

نمي‌خواهيم سيستمي بودجه‌گرا باشيم
چاپ
20 شهريور 1387,ساعت 13:59:19
ايران اکونوميست:گروه اقتصادي- يكي از اولويت‌هاي كاري ما در معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور اين است كه رفتار مكانيكي قدرت طلبانه را به رفتار منطقي و عدالت محور تبديل كنيم.
امير منصور برقعي ـ معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور ـ در آيين معارفه قائم مقام اين معاونت افزود: ارتقاي نگاه حاكميتي از منظر برنامه و با عمال نظارت، فلسفه تغيير ساختار اين معاونت است كه نبايد به ورطه فراموشي سپرده شود.
وي با اشاره به اين كه تبديل برنامه‌ها به صورت همسان يكي ديگر از وظايف اين معاونت است، گفت: در حوزه معاونت برنامه ريزي اين معاونت و با مطالعه اسناد قبلي و مطالعه شده به يك نكته مشترك رسيده‌ايم و آن عبارت است از اين نكته كه بودجه را بايد متمركز كرده و از حوزه‌هاي ديگر تفكيك كنيم.
برقعي تصريح كرد: ما نمي‌خواهيم سيستمي بودجه گرا باشيم و در عين حال كه وظايف جاري معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور انجام مي‌شود، بايد بتوانيم سمت وسوي ارتقاي راهكارهاي انضباط مالي بيشتر را فراهم آوريم.
معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور در ادامه افزود: در حوزه‌ نظارت، نياز به تحول اساسي داريم و اين كه كارهايي كه ديگران انجام مي‌دهند، ما آن موارد را نبايد تكرار كنيم.
وي تاكيد كرد: حضور ما در بسياري موارد از حيطه‌ها از منظر نظارت است و قرار نيست ما دستگاه‌ها را اداره كنيم.
برقعي در بخش ديگري از سخنان خود به متنوع‌ترين و پيچيده‌ترين امور حوزه امور عمومي معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور اشاره كرد و گفت: پيشبرد تغيير ساختار موجود با ملاحظات خاص و با جديت از اهميت شايان توجهي برخوردار است.
وي افزود: به اطلاع رساني شفاف، سريع و روشن توام با صحت اعتقاد راسخ داريم و اين وظيفه را روابط عمومي با همكاري معاونان و مديران دنبال خواهد كرد.
به گزارش روابط عمومي معاونت برنامه ريزي برقعي گفت: آن اندازه كه اطلاعات در معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور موجود است، در هيچ كجا نمي‌توان با اين حجم انبوه از اطلاعات مواجه شد، از اين رو در عرصه تبيين مسائل به اطلاع رساني كه قادر باشد ضرورت‌ها را بازگو و اعلام كند، اعتقاد داريم.
وي در ادامه اظهارات خود با اشاره به وظايف و ماموريت‌هاي موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامه‌ريزي افزود: ما بايد قادر باشيم خود را از زير سلطه فكري ديگران برهانيم و اين موسسه بايد در اين زمينه اهتمام لازم را داشته باشد.
در ادامه اين مراسم، غلامحسين رضواني ـ قائم مقام معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور ـ در سخنان خود از حسن اعتماد رييس جمهور و معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور تشكر و اظهار اميدواري كرد تا بتواند با اين حسن اعتماد منشاء خير و بركت و خدمتگزاري صديق در دولت نهم باشد.
 
< بعد   قبل >
Advertisement