ie
ie
 
  پنجشنبه 30، آبان 1387
  Thursday, November 20, 2008
صفحه اصلي

کاهش قيمت مسكن در شهرك هاي جديد اطراف تهران
چاپ
17 شهريور 1387,ساعت 14:02:42
Imageايران اکونوميست:گروه اقتصادی- قيمت زمين و مسكن نوساز در شهرهاي جديد اطراف تهران به دليل ركود حاكم بر بازار مسكن كاهش يافت.
كاهش تقاضا براي خريد مسكن و ركود حاكم بر بازار موجب شده تا بهاي مسكن در شهرهاي جديد اطراف تهران با كاهش مواجه شود.
بنابراين گزارش، شهر جديد پرديس كه در ميان شهرهاي جديد اطراف تهران از لحاظ نزديكي به شهر و داراي راه‌هاي مواصلاتي مناسب از وضعيت بهتري نسبت به اين شهرها برخوردار است. قيمت هر متر مسكن از 700 هزار تومان تا يك ميليون و 200 هزار تومان در نوسان است.

كاهش 100 هزار توماني قيمت مسكن در پرديس

بر اساس اين گزارش، قيمت مسكن در فاز يك شهر جديد پرديس 4 سال ساخت متري 700 هزار تومان، فاز دوم و سوم از متري 700 هزار تومان تا يك ميليون و 200 هزار تومان است.
گزارش‌ها از اين شهر حاكي است كه قيمت مسكن در اين شهر به دليل ركود حاكم بر بازار از سوي فروشنده‌ها متري 100 هزار تومان كاهش يافته است.
فعالان و بنگاه‌هاي معاملات ملكي در خصوص قيمت مسكن در اين شهر مي‌گويند: از دي ماه سال گذشته قيمت زمين و مسكن در شهر پرديس تهران افزايش قابل ملاحظه‌اي يافت اما از ابتداي سال جاري تاكنون روند رشد قيمت مسكن متوقف و سپس كاهش يافت.
سعيد مردانه شهردار پرديس در خصوص تغييرات قيمتي در شهر پرديس به خبرنگار فارس گفت: عليرغم رشد 20 درصدي اجاره‌بها در شهر جديد پرديس قيمت زمين و مسكن در اين شهر طي چند ماه اخير متري حدود 100 هزار تومان كاهش داشته است.
وي ادامه داد: قيمت‌هاي مسكوني در شهر پرديس تابع بازار مسكن در كل كشور است اما چون در اين شهر بيشتر ساخت و سازها تعاوني‌ساز مي‌باشد قيمت مسكن از قيمت‌هاي مناسبي برخوردار است.
به گفته وي رونق بازار مسكن در اين شهر كاملا از شهر تهران تبعيت مي‌كند.
وي خاطر نشان كرد: قيمت آپارتمان چند سال ساخت در شهر پرديس از متري 700 هزار تومان تا 750 هزار تومان و قيمت‌ آپارتمان‌هاي نوساز از يك ميليون تومان تا يك ميليون و 300 هزار تومان در نوسان است.
به گفته وي رهن يك واحد مسكوني 80 متري در پرديس تهران حدود 12 ميليون تومان است.

كاهش 200 هزار توماني قيمت مسكن در پرند

اگرچه خريد و فروش زمين انفرادي در شهر پرند اين روزها انجام نمي‌شود اما قيمت زمين‌هاي انفرادي كه از سال‌هاي گذشته خريداري شده بود در چند ماه گذشته هر متر 200 هزار تومان كاهش يافته است.
بنابراين گزارش، قيمت مسكن‌هاي نوساز و يا 4 سال ساخت نيز كاهش 100 هزار توماني تا 200 هزار توماني داشته‌اند.
سيد نصير الدين شاهرخي مدير عامل شهر جديد پرند نيز در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس گفت: زمين به صورت انفرادي در شهر پرند به فروش نمي‌رسد اما قيمت زمين‌هاي انفرادي در پرند طي يك ماه و نيم گذشته از متري 450 هزار تومان به 220 هزار تومان كاهش يافته است.
وي اظهار داشت: ديگر زمين به صورت انفرادي در شهر پرند به فروش نخواهد رسيد اما در فاز يك اين شهر افرادي كه از قبل اقدام به خريد زمين كرده بودند و هنوز نيز ساخت آن را آغاز نكرده‌اند خريد و فروش زمين انجام مي‌دهند.
شاهرخي ادامه داد: طبق آخرين آمار اخذ شده از اين معاملات، قيمت زمين رو به كاهش است به طوريكه ظرف يك و نيم ماه گذشته قيمت زمين از متري 450 هزار تومان به 220 هزار تومان كاهش يافته است.

كاهش 50 تا 100 هزار توماني قيمتها در هشتگرد

گزارش‌ها حاكي از اين است كه قيمت مسكن در شهر جديد هشتگرد نيز تا حدودي كاهش يافته است.
فعالان بازار در خصوص كاهش قيمت مسكن‌هاي نوساز در هشتگرد مي‌گويند: قيمت مسكن در شهر هشتگرد به دليل نبود خريدار از سوي فروشنده‌ها كاهش جزئي داشته است اگرچه كاهش قيمت در برخي از فازها متفاوت است.
آنان مي افزايند: قيمت مسكن نوساز در اين شهر متري 50 هزار تومان تا 100 هزار تومان كاهش يافته است.
قيمت هر متر مسكن از 600 هزار تومان تا يك ميليون تومان در نوسان است.
 
< بعد   قبل >
Advertisement