ie
ie
 
  چهارشنبه 13، آذر 1387
  Wednesday, December 03, 2008
صفحه اصلي

ارائه قانون فضاي كسب و كار به مجلس در كمتر از 1 سال
چاپ
13 شهريور 1387,ساعت 01:40:01
ايران اکونوميست:گروه اقتصادي- رئيس اتاق ايران گفت: در نشستي كه با رئيس و نمايندگان مجلس داشتيم قرار شد قانون فضاي كسب و كار را در كمتر از يك سال به مجلس ارايه دهيم.
محمد نهاونديان در شانزدهمين نشست هيئت نمايندگان اتاق تهران با بيان اينكه قانون فضاي كسب و كار قانون شماره 2 سياست‌هاي اصل 44 خواهد بود، اظهار داشت: در قانون اصل 44 توجه مناسبي به پيشنهاد اتاق در خصوص تدوين قانون فضاي كسب و كار شد كه دستاورد بسيار خوبي است و براي تدوين اين قانون مطالعات بسيار خوبي نيز صورت گرفته است.
وي افزود: در جلسه اي كه با كميسيون صنعت و معدن مجلس داشتيم رئيس مجلس به اهميت همكاري اين كميسيون با اتاق ايران تاكيد كرد و قرار شد تا عزم جدي داشته باشيم و بتوانيم در كمتر از يك سال قانون فضاي كسب و كار را تدوين كنيم چرا كه اگر مجلسي‌ها در مراحل تدوين حضور داشته باشند مراحل تصويب نيز سريع‌تر انجام مي‌شود.
نهاونديان گفت: ‌قرار شد تا كميته مشتركي بين اعضاي اتاق و نمايندگان مجلس تشكيل شود تا هماهنگي لازم بين مشكلات بخش توليد و نمايندگان وجود داشته باشند.
وي افزود: رئيس مجلس تاكيد كردند تا كميسيون‌هاي تخصصي مجلس در اجرايي شدن قوانين نيز اهتمام داشته باشند.
رئيس اتاق ايران گفت:‌ همانطور كه در قانون تاكيد و ابلاغ شده است بايد شوراي رقابت تشكيل شود تا تعيين تحميلي قيمت‌ها وجود نداشته باشد و موانعي از اين قبيل برداشته شود چرا كه تحول اقتصادي شامل همين مسائل و موانع است و ما بايد بدنبال محتواي تحول اقتصادي باشيم.
وي افزود: پس از ابلاغ قانون هر اقدامي در خصوص خصوصي‌سازي بايد در قالب اين قانون صورت گيرد و بايد مفاد قانون مورد اتكا قرار گيرد و به نظر مي‌رسد در تحقق اين قانون بخش خصوصي و فعالان اقتصادي مي‌توانند نقش موثري داشته باشند.
 
< بعد   قبل >
Advertisement