ie
ie
 
  سه شنبه 12، آذر 1387
  Tuesday, December 02, 2008
صفحه اصلي

سانسور برنامه «90» در شبکه «جام‌جم»
چاپ
09 شهريور 1387,ساعت 14:44:38
ايران اکونوميست:گروه اخبار روز: جمعه گذشته شبكه جهاني «جام‌جم3» به پخش دوباره آخرين برنامه «90» پرداخت، اما آخرين بخش اين برنامه با سانسور همراه شد.
بنابراین گزارش آخرين بخش برنامه «نود» كه هفته گذشته با محوريت تعطيلي ليگ برتر فوتبال در راستاي حضور بازيكنان در اردوهاي تيم ملي به صورت زنده پخش شد، همچون ديگر برنامه‌ها با حواشي فراواني همراه بود.

در اين برنامه، شاهد بحث‌هاي داغ فردوسي‌پور، قلعه‌نويي و دايي بوديم كه به نوعي، تعبير به مشاجره مي‌شود و در بخش‌هايي از اين بحث‌ها نيز دايي به رسم معمول، فردوسي‌پور و قلعه‌نويي را به اشكال گوناگون متهم كرد.

شبكه جهاني «جام‌جم3» كه به بازپخش برنامه‌هاي «90» مي‌پردازد، در پخش دوباره اين برنامه، حركت جالبي كرد و آن اين‌كه اين بار، بخش پاسخ‌هاي قلعه‌نويي در برنامه «90» به اتهام‌هايي كه از سوي دايي به وي وارد شده بود را به دلايل نامعلومي سانسور شده بود تا برخلاف گذشته كه رسانه‌هاي داخلي، بخش‌هايي از برنامه‌هاي رسانه‌هاي ماهواره‌اي ايراني را حذف مي‌كردند، رسانه‌هاي بين‌المللي ايران، اقدام به حذف برنامه‌هاي توليدي داخلي كنند. بنابراين، بايد ديد چه پاسخي براي اين مسئله نزد مديران رسانه ملي محفوظ است؟
 
< بعد   قبل >
Advertisement