ie
ie
 
  جمعه 20، دي 1387
  Friday, January 09, 2009
صفحه اصلي

بودجه 1 میلیارد دلاری برای كارخانه‌هاي ساخت خانه‌هاي پيش ساخته
چاپ
05 مرداد 1387,ساعت 13:29:50
ايران اکونوميست:گروه اقتصادی- رئيس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران گفت: اين سازمان بر اساس مصوبه دولت احداث كارخانه‌هاي ساخت خانه‌هاي پيش ساخته را در اولويت قرار داده است.
به نقل از روابط عمومي سازمان گسترش ونوسازي صنايع ايران، احمد قلعه باني خاطرنشان كرد: براي اجراي اين تصميم دولت از ابتداي سال جاري اقدامات اساسي براي احداث كارخانه‌هاي ساخت خانه‌هاي پيش ساخته انجام شده است و در مرحله اول قرار است 30 كارخانه احداث شود.
قلعه باني با اشاره به پيشگامي سازمان گسترش در توسعه صنايع نوين افزود: براي اجراي اين پروژه تاكنون 70 تفاهمنامه با بخش خصوصي امضا شده است.
معاون وزير صنايع و معادن تصريح كرد: با تخصيص يك ميليارد دلار بودجه از سوي دولت جهت ساخت كارخانه‌هاي خانه پيش ساخته به زودي فعاليت كارخانه با همكاري بخش خصوصي آغاز مي شود.
وي افزود: تا بخش خصوصي با بهره‌مندي از اين بودجه مي تواند تجهيزات مورد نياز كارخانه‌ها را تأمين كنند.
وي درباره تسهيلات احداث كارخانه‌هاي ساخت خانه‌هاي پيش ساخته گفت: يكي از مشوقها واگذاري زمين توسط وزارت مسكن و شهرسازي با قيمت كارشناسي روز به صورت 20درصد نقد و 80درصد با تقسيط پنج سال است و مشوق بعدي كمك‌هاي مهندسي وكارشناسي ومالي سازمان گسترش به بخش خصوصي است.
قلعه باني با بيان اينكه برا ثبت نام كنندگان مسكن مهر، خانه‌هاي پيش ساخته بهترين گزينه است، تصريح كرد: با تفاهمنامه‌اي كه با وزارت مسكن و شهرسازي امضا شده قرار است بخشي از كارخانه‌هاي ساخت خانه‌هاي پيش ساخته در كنار شهرك هاي جديد همچون پرند و هشتگرد ساخته شود.
رئيس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران با اشاره به اينكه در حال حاضر سالانه به بيش از يك ميليون و 500هزار واحد مسكوني در كشور نياز است گفت: تنها با سيستم‌هاي نوين ساخت مسكن، تأمين واحدهاي مسكوني مورد نياز در كشور امكانپذير است و در اين روش سرعت كار در ساخت واحدهاي مسكوني افزايش مي يابد و هزينه‌هاي ساخت متعادل مي شود و دور ريز مصالح ساختماني به حداقل مي رسد ضمن اينكه اين ايمني و عمر مفيد ساختمانها نيز افزايش خواهد يافت.
 
< بعد   قبل >
Advertisement