ie
ie
 
  جمعه 20، دي 1387
  Friday, January 09, 2009
صفحه اصلي

کشته شد چون «چپ چپ» نگاه کرد
چاپ
30 تير 1387,ساعت 15:32:55
ايران اکونوميست:گروه حوادث: پسری که دوستش را قربانی خشم خود کرد امروز در دادگاه کیفری تهران به اشد مجازات محکوم شد.
در نشست رسیدگی به این پرونده که روز یکشنبه در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی «نورا... عزیزمحمدی» و با حضور چهار مستشار برگزار شد ابتدا نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت.
«آرش سیفی» اعلام کرد:«میثم» 22 ساله ، در یک روز گرم تابستان 1386 به دنبال درگیری در کرج دوستش «داوود» را با چاقو کشت. با توجه به مدرک های موجود برای او اشد مجازات (قصاص نفس) خواهانم.
سپس پدر قربانی در جایگاه ویژه قرار گرفت و با اشاره به میثم گفت: این پسر ، زندگی جگرگوشه ام را به خاطر هیچ ، پوچ کرد و حالا باید اعدام شود.
وقتی نوبت دفاع «میثم» رسید جنایت را گردن گرفت و درباره جزییات ماجرا اظهار داشت: سالها بود که با «داوود» دوست بودم و مشکل خاصی با هم نداشتیم.یک روز ، سرکوچه ایستاده بودم که به خاطر مساله ای پیش پا افتاده ، دعوایمان شد.با تاریک شدن هوا ، بار دیگر او را سرکوچه دیدم که «چپ چپ» نگاه کرد. عصبانی شدم و کار به کتک کاری کشید.
مجرم که سرش را پایین انداخته بود ادامه داد: من در اوج خشم ، ناخواسته چاقو کشیدم اما باور کنید قصد کشتن «داوود» را نداشتم.من مرتکب گناه جبران ناپذیری شدم و از پدر «داوود» می خواهم به جوانی ام رحم کند و مرا ببخشد.گزارش ایسکانیوز می افزاید،در پایان این نشست ، پنج قاضی وارد شور شدند و «میثم» را به مرگ محکوم کردند.حکم تا 20 روز پس از ابلاغ ، قابل تجدید نظر خواهی است.
 
< بعد   قبل >
Advertisement