تنديس «خسرو شكيبايي» در موزه سينما |
|
|
30 تير 1387,ساعت 09:05:21 |
ايران اکونوميست:گروه اخبار روز: انجمن هنرمندان دوستدار ميراث فرهنگي، پيشنهاد ساخت تنديسي از «خسرو شكيبايي» براي قرارگرفتن در موزه سينماي ايران را ارايه كرد.
به نقل از روابط عمومي انجمن هنرمندان دوستدار ميراث فرهنگي ، در اين بيانيه با ابراز تاسف عميق جامعه هنري و فرهنگي كشور از ضايعه از دست دادن اين هنرمند برجسته و محبوب سينماي ايران پيشنهاد شده است تنديسي نفيس از اين هنرمند براي قرار دادن در موزه سينماي ايران ساخته شود تا او همواره جزو تاريخ پرافتخار فرهنگ و هنر ايران زمين، ميراثدار اين گنجينههاي عظيم براي آيندگان باشد.
بنا بر اين گزارش، انجمن هنرمندان دوستدر ميراث فرهنگي (ميراث هنر) با اظهار اينكه ، خسرو شكيبايي بدون شك جزو ميراث فرهنگي ايران اسلامي است و به بلنداي هنر ايراني و ملي، او درتاريخ سينما و تئاتر و تلويزيون كشورمان جاودانه خواهد بود آورده است: او بيشك از مهمترين هنرمندان دوران ما بود. يادش گرامي و از خداي منان برايش علو درجات مسألت داريم. |