ie
ie
 
  يكشنبه 17، شهريور 1387
  Sunday, September 07, 2008
صفحه اصلي

عشق به سینما مجال توجه و پيگيري بيماري به شكيبايي نداد
چاپ
29 تير 1387,ساعت 15:13:28
ايران اکونوميست:گروه علمي فرهنگي: یکی از اعضاء گروه پزشکان معالج زنده‌یاد خسرو شکیبایی دلیل مرگ وی را ایست قلبی ناشی از سرطان کبد و اختلالات کبدی دانست و اعلام کرد دلبستگی آن مرحوم به کار باعث پیشرفت سریع بیماری شده است.
دکتر محمدرضا نوروزی عضو تیم پزشکی معالج زنده‌یاد خسرو شکیبایی در بیمارستان پارسیان تهران درباره بیماری بازیگر فقید به خبرنگار مهر گفت: مرحوم شکیبایی از یک بیماری مزمن رنج می‌برد که اختلالات کبدی در او به وجود آورده بود و این اختلال‌ها به اضافه سرطان کبد در نهایت به ایست قلبی بیمار منجر شد.

وی با اشاره به آخرین مراجعه شکیبایی به اورژانس بیمارستان افزود: بیمار در هفته‌های اخیر در پی وخیم شدن حالش چند بار به بیمارستان مراجعه و از مسکن استفاده کرده بود. وی ظهر روز پنجشنبه گذشته 27 تیرماه به دلیل کاهش سطح هوشیاری ناشی از اختلالات عملکرد کبد در اورژانس بستری شد.

دکتر نوروزی ادامه داد: اواخر شب همانطور که پیش‌بینی می‌شد متاسفانه در حال عمومی بیمار پیشرفتی به وجود نیامد و ورم عمومی در تمام بدن دیده می‌شد. به دلیل ناتوانی بیمار در تنفس او را در ICU بستری و از دستگاه تنفسی استفاده کردیم تا راحت نفس بکشد. اما متاسفانه اختلالات متابولیسمی ناشی از نارسایی کبد به قدری شدید بود که منجر به ایست قلبی شد.

تیم پزشکی این بازیگر فقید سعی کردند او را به زندگی بازگردانند، اما شرایط احیا فراهم نشده و بیمار از دنیا رفت. عضو گروه پزشکی مرحوم شکیبایی با اشاره به نارسایی کبدی و سرطان کبد وی گفت: در برخی خبرها دلیل مرگ این بازیگر سرطان کبد و در تعدادی ایست قلبی ذکر شده که هر دو صحیح است. نتیجه سرطان کبد و اختلالات کبدی، ایست قلبی است.

دکتر نوروزی سابقه سرطان کبد زنده‌یاد شکیبایی را به حدود شش ماه پیش مربوط دانست و افزود: هفته‌های اخیر بیماری مرحوم پیشرفت کرده بود. خسرو شکیبایی به دلیل عشق به کار و مشغله زیاد مداوا را با سرعت پی نگرفته بود. هر چند سیری که بیمار طی کرد اجتناب‌ناپذیر بود، اما شاید اگر او اینقدر دلبسته کارش نبود، بیماری با این سرعت پیشرفت نمی‌کرد.

زنده‌یاد خسرو شکیبایی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران، ساعت چهار صبح روز جمعه 28 تیرماه در بیمارسان پارسیان تهران جان به جان‌آفرین تسلیم کرد و از دنیا رفت.
 
< بعد   قبل >
Advertisement