ie
ie
 
  جمعه 01، آذر 1387
  Friday, November 21, 2008
صفحه اصلي

نجار: دشمنان موفق به كاهش روابط دفاعي ايران و عراق نخواهند شد
چاپ
20 خرداد 1387,ساعت 16:42:02
ايران اکونوميست: وزير دفاع جمهوري اسلامي ايران تاكيد كرد: دشمنان ملت ايران و عراق، موفق نمي‌شوند سطح همكاري‌هاي دو كشور در بخش‌هاي مختلف از جمله دفاعي را كاهش دهند.

سردار مصطفي ‌محمدنجار وزير دفاع كشورمان در ديدار با ژنرال عبدالقادر جاسم العبيدي همتاي عراقي خود با اشاره به مذاكرات خوب دو كشور در بخش‌هاي مختلف گفت: ايران و عراق قرن‌هاست با يكديگر ارتباطات و مشتركات فراواني دارند و تعاملات خوبي در بخش‌هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي بين آنان برقرار است.
وي با مثبت ارزيابي كردن همكاري‌هاي ايران و عراق اضافه كرد: همكاري‌هاي دفاعي بين دو كشور كمك به استقلال منطقه در بخش امنيتي بوده، اما دشمنان نمي‌خواهند ايران و عراق با يكديگر همكاري كنند و عراق مستقل باشد.
به گفته وي موضوع امنيتي مرزها، علامت‌گذاري و نشانه‌گذاري مرز در خشكي و دريا ميان دو كشور و نحوه جمع‌آوري مين‌هاي مرزي در كنار همكاري‌هاي دفاعي، آموزشي و لجستيكي در عرصه‌هاي مختلف از ديگر توافقات وزراي دو كشور ايران و عراق بوده است.
وي اضافه كرد: ايران از امكانات خوبي براي كمك به عراق در زمينه دفاعي برخوردار است و به كوري چشم دشمنان با افزايش همكاري دفاعي ايران و عراق تمامي منطقه به اين باور مي‌رسند كه امنيت جز با تسلط كشورها و ملت‌هاي همان منطقه تامين نخواهد شد و حضور اشغالگران فقط موجب كشتار و ناامني است.
 
< بعد   قبل >
Advertisement