ie
ie
 
  چهارشنبه 17، مهر 1387
  Wednesday, October 08, 2008
صفحه اصلي

سرباز احمدي ليدر پرسپوليس در بازی با سپاهان
چاپ
28 ارديبهشت 1387,ساعت 17:25:00
ايران اکونوميست: اعضاي كانون هواداران تيم پرسپوليس تهران امروز در ملاقات با اين سرباز، ضمن اهداي لباس ويژه ليدرهاي باشگاه از وي به طور رسمي دعوت كردند به عنوان ليدر افتخاري آنها را در بازي با سپاهان همراهي كند.

سرباز صدمه ديده در حادثه فولادشهر،امروزا به عنوان ليدر افتخاري باشگاه پرسپوليس تهران در بازي مقابل سپاهان، به ورزشگاه آزادي مي‌رود.
 
به گزارش فارس،‌ محمد احمدي كه در ديدار رفت تيم هاي پرسپوليس تهران و سپاهان اصهفان در ورزشگاه فولادشهر با پرتاب مواد محترقه از سوي تماشاگران اصفهاني،‌ بينايي چشمش را از دست داد، فردا بار ديگر در ورزشگاه محل بازي اين دو تيم حاضر مي شود.


اعضاي كانون هواداران تيم پرسپوليس تهران امروز در ملاقات با اين سرباز، ضمن اهداي لباس ويژه ليدرهاي باشگاه از وي به طور رسمي دعوت كردند به عنوان ليدر افتخاري آنها را در بازي فردا همراهي كند.


احمدي چندي پيش براي تشكر از زحمات مسئولان باشگاه پرسپوليس،‌ براي جبران آن و حضور در يكي از ديدارهاي اين تيم ابراز تمايل كرده بود.

بازي فوق روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و يكي از دو تيم پرسپوليس و سپاهان قهرمان ليگ برتر خواهد شد.

 
< بعد   قبل >
Advertisement