ie
ie
 
  جمعه 04، مرداد 1387
  Friday, July 25, 2008
صفحه اصلي

تونل توحيد با ضريب ايمني بالا طراحي و اجرا شده است
چاپ
20 ارديبهشت 1387,ساعت 05:09:01
ايران اکونوميست: رئيس كميسيون عمران شوراي شهر تهران ضريب ايمني تونل توحيد را بسيار بالا عنوان كرد و گفت: به دنبال طراحي بهينه پروژه به منظور كاهش هزينه‌ها و مقرون به صرفه كردن آن هستيم. حمزه شكيب در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس در پاسخ به اين پرسش كه آيا تونل توحيد به استناد اظهارات يكي از مسئولان سازمان شهرداري‌هاي كشور از پشتوانه مطالعات كارشناسان برخوردار نيست، اظهار داشت: با وجود آن كه مطالعات ‌طرح، طراحي اوليه و اجراي آن به صورت همزمان انجام شده است، نتيجه پروژه تاكنون رضايت‌بخش است.
وي بر بالا بودن ضريب ايمني تونل توحيد تأكيد كرد و گفت: با توجه به پيچيدگي كار و سرعت انجام آن مطالعات و طراحي اوليه پروژه خيلي خوب تهيه شده است. به جرأت مي‌توان گفت كه نحوه و سرعت اجراي تونل توحيد يكي از موفق‌ترين پروژه‌هاي ما بوده كه خوب مديريت شده و تاكنون در اجراي هيچ پروژه‌اي با اين سرعت پيشرفت نداشته‌ايم.
رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران خاطرنشان كرد: اين كه تدوام اجراي پروژه با همان مطالعات اوليه بهينه و به لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه است سوالي است كه خود ما نيز به دنبال پاسخ آن هستيم و قرار است در جلسه هفته آينده علاوه بر مواردي كه بعد از بازديد از تونل توحيد به صورت مكتوب به شهردار تهران اعلام شده است، مواردي نيز به صورت شفاهي مطرح شود.
وي با تأكيد بر اين كه طراحي مجدد و بهينه تونل به معناي وجود اشكال در پروژه نيست، تصريح كرد: تونل از ضريب ايمني بالايي برخوردار است اما هزينه‌هاي اجراي آن به لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه نيست بر اين اساس طراحي مجدد پروژه به منظور به صرفه كردن هزينه‌هاي اجراي پروژه ضروري است.
شكيب خاطرنشان كرد: اين پروژه تحت نظر مشاور خارجی در حال احداث است و زير نظر بهترين متخصصان در دست انجام است.
وي در پاسخ به اين سوال كه هر گونه احتمال براي توقف يا تعطيلي پروژه منتفي است، گفت: امكان تعطيلي پروژه قطعا وجود ندارد. بازنگري مجدد در نحوه طراحي پروژه به معناي زير سوال رفتن اصل پروژه نيست. اقتصادي كردن پروژه و توجه به يكسري مباحث ترافيكي مو‌اردي نيستند كه باعث تعطيلي پروژه شوند.
رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به موارد مذكور علت عنوان اين بحث كه تونل توحيد از پشتوانه مطالعات كارشناسي برخوردار نيست؛ چيست، گفت: متأسفانه الآن اينجوري مرسوم شده كه مديري اگر اين‌طرفي باشد از آن طرف ايراد مي‌گيرد و اگر آن‌طرفي باشد از اين‌طرف ايراد مي‌گيرد. بدون آن كه اطلاعي از اصل موضوع داشته باشد.
وي ادامه داد: بهتر بود مدير به جاي رسانه‌اي كردن موضوع ابتدا با ارسال نامه‌اي خواستار دريافت اطلاعات مي‌شد اگر درخواستش به نتيجه نمي‌رسيد آن وقت از كانال رسانه استفاده مي‌كرد.
شكيب تأكيد كرد: مسئولان نبايد از يكديگر رسانه‌اي پرسش و پاسخ كنند. اين موضوع باعث بروز تقابل مي‌شود و حتي اگر كسي بخواهد كاري انجام دهد ديگر اعتماد چنداني نسبت به كارش وجود نخواهد داشت و ارزش كارها پايين مي‌آيد.
 
< بعد   قبل >
Advertisement