ie
ie
 
  شنبه 29، تير 1387
  Saturday, July 19, 2008
صفحه اصلي

خبر ويژه كيهان / يكشنبه
چاپ
15 ارديبهشت 1387,ساعت 18:39:18


تطهير ضد انقلاب در اعتماد ملي (خبر ويژه)   Image

روزنامه اعتماد ملي روز پنج شنبه و در راستاي اقدامات ويژه(!) خود، فصل مشبعي را در تطهير (منصور- الف) يكي از عناصر ضد انقلاب و متمايل به گروهك هاي ماركسيستي گشود و به بهانه روز كارگر تلاش كرد تا اقدامات مخرب وي را در قالب فعاليت هاي صنفي- كارگري تطهير نمايد!

اعتماد ملي در مورد اين عنصر ضد انقلاب نوشت: «نمي توان از روز كارگران جهان نوشت و يادي از ]منصور- الف[ كه از نوزدهم تيرماه سال گذشته تا به حال هنوز در زندان است، نكرد(!)... سنديكاي]...[ و رئيس هيئت مديره آن آقاي منصور-]الف[، هزينه سنگيني را براي فعاليت هاي صنفي(!) مي پردازد.»

گفتني است جهت گيري ها و فعاليت هاي منصور- الف در تقابل با نظام جمهوري اسلامي آنقدر واضح و آشكار است كه حتي خانه كارگر به عنوان گروه كارگري وابسته به اصلاح طلبان حاضر نشده است در مورد وي اتخاذ موضع نمايد و در حال حاضر تنها گروهك هاي ضد انقلابي با گرايشات ماركسيستي و برخي چهره هاي معاند، به بهانه حمايت از منصور- الف، جمهوري اسلامي ايران را هدف دروغ پردازي هاي خود قرار مي دهند و ظاهراً روزنامه اعتماد ملي نيز با انتشار چنين مطالبي، جلب اعتماد ضد انقلاب را در دستور كار خود قرار داده است!
 
< بعد   قبل >
Advertisement