نحوه محاسبه قیمت درب و پنجره دو جداره یو پی وی سی
قیمت پنجره دو جداره یو پی وی سی و عوامل موثر در قیمت‌گذاری پنجره‌ها؛ نحوه محاسبه قیمت به این صورت است که پس از مشخص شدن ابعاد در و پنجره‌ها، طراحی شکل ظاهری و بازشوها، نقشه تهیه شده وارد نرم‌افزار آنالیز شده و مواد مصرفی مشخص می‌شود و طبق آن قیمت ساخت پنجره دوجداره مشخص می‌شود .
قیمت پنجره دوجداره یو پی وی سی (UPVC) چگونه محاسبه میشود ؟

درب و پنجره دوجداره UPVC متشکل از اجزا مختلفی است که شامل پروفیل، یراق آلات، شیشه، مقاطع تقویتی است که علاوه بر آن‌ها نحوه اجرای در و پنجره دوجداره از عوامل موثر در قیمت گذاری پنجره‌ها است.

نحوه محاسبه به این صورت است که پس از مشخص شدن ابعاد در و پنجره‌ها، طراحی شکل ظاهری و بازشوها، نقشه تهیه شده وارد نرم افزار آنالیز شده و مواد مصرفی مشخص می‌شود و طبق آن قیمت پنجره دوجداره مشخص می‌شود.

یک فرمول ساده برای محاسبه قیمت پنجره دوجداره:

(پروفیل مصرفی × قیمت متر طول) + (شیشه مصرفی × قیمت متر مربع) + (یراق آلات × قیمت واحد) = کل هزینه ساخت یک پنجره

قیمت پنجره دوجداره یو پی وی سی براساس متر مربع !

اگر به دنبال قیمت پنجره دوجداره باشید مطمئنا با قیمت‌هایی بر مبنای متر مربع برخورد کرده‌اید که به هیچ وجه مبنای درستی برای محاسبه قیمت نخواهد بود و اعداد و ارقامی که اعلام می‌شود کاملا غیر واقعی خواهد بود.

متقاضی پنجره دوجداره از دفاتر فروش شرکت‌های مختلف در زمینه ساخت، فروش و نصب در و پنجره‌های دوجداره استعلام قیمت می‌گیرد و با قیمت براساس متر مربع مواجه می‌شود.

به عنوان مثال: یک پنجره دوجداره یو پی وی سی در ابعاد 100 در 200 سانتی‌متر را در نظر گرفته و در دو حالت مختلف قیمت‌گذاری کنید:

در حالت اول، پنجره سه قسمت دارد و بازشوی آن در وسط است و در حالت دوم، پنجره دو قسمت است و یکی از قسمت‌ها بازشو است.

نکته جالب توجه اینجا است که هر دو پنجره یک متر مربع است (هر دو 2 متر مربع) اما مقدار پروفیل مصرفی در پنجره حالت اول یک متر طول بیشتر از حالت دوم است و هزینه تمام شده آن از حالت اول بیشتر است حال اینکه چطور این شرکت‌ها قیمت را براساس متر مربع می‌دهند جای سوال است !

سایان وین؛ تولید‌کننده درب و پنجره دوجداره

گروه تولیدی سایان وین تولید کننده سیستم در و پنجره دوجداره با پروفیل یو پی وی سی UPVC، توری‌های جمع شونده (توری پلیسه) و شیشه‌های دوجداره و سه جداره در سال 1390 شروع به فعالیت کرد. تمام تلاش و کوشش تیم مدیریت و پرسنل در راستای کسب رضایت مشتریان و انجام صادقانه تعهدات است.

در جهت راستای تحقق این امر استفاده از بهترین مصالح و مواد موجود به لحاظ کیفیت چه در مورد محصولات و چه در مورد ماشین آلات در دستور کار سایان وین قرار گرفته است.

گروه تولیدی سایان وین با اخذ نمایندگی رسمی شرکت‌های هافمن و وینتک سعی کرده آنچه شایسته صنعت درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی (UPVC) است را به سازندگان و مشتریان خود ارائه کند.

این مجموعه توانسته است با بهره‌مندی از تیم فنی و نیروی مهندسی مجرب و متعهد و نیز با استفاده از ماشین‌آلات به روز و ارائه خدماتی چون مشاوره و بازدید رایگان از پروژه‌های مشتریان خود و در اختیار گذاشتن اطلاعات و آگاهی دادن، محصولی با کیفیت تولید و به بازار عرضه کند.

تمامی محصولات تولید شده و اجرا شده در سایان وین با ضمانت 10 ساله تحویل مشتری می‌شود.

برای مشاهده محصولات و دریافت اطلاعات تماس به وب‌سایت سایان وین مراجعه کنید.

کاهش نرخ طلا در سایه تنظیم بازار ارز دستگیری ۶ مرد با پوشش زنانه در مسیر راهپیمایی اربعین/ قصد خرابکاری نداشتند نمازمان را باید بدون وضو بخوانیم!! جزئیات طرح «معلم تمام‌وقت»/ ابلاغ طرح از اوایل آبان‌ماه به استان‌ها برای ثبت نام کارت سوخت به کجا مراجعه کنیم؟+ نحوه بازیابی رمز کارت سوخت کاهش قیمت ۱۶ ارز در بازار بین بانکی+جدول اخلاق اجتماعی «کی روش» مناسب نیست شربتی طبیعی که به بدنتان گرما می‌بخشد/ رفع بیماری‌های گوارشی با نسخه‌ای خانگی پیروزی دیپلماسی ایرانی در پاریس قیمت سکه 4 میلیون و 270 هزار تومان عکس نشنال جئوگرافیک از دختر ایرانی کدام بانکها 23درصد سود سپرده می دهند؟ بنزین دو نرخی در دستور کار مجلس نیست سپیدرود در حسرت برد باقی ماند دستگاهی که شما را بی نیاز از تزریق بوتاکس می‌کند عوامل خطر در بروز سرطان سینه از آخرین جزئیات تعیین تکلیف بیمه تکمیلی فرهنگیان تا اتصال مدارس کشور به شبکه ملی اطلاعات سامانه تصفیه پساب صنعتی ایرانی به بازار چین راه یافت نقشه مسیر پیاده روی اربعین در کربلا پیش فروش جدید محصولات ایران خودرو از فردا 29 مهرماه (+جزئیات)