لحظات به یادماندنی از غم‌ و شادی‌ فوتبالی خود را در منزل، محل کار یا اماکن عمومی ثبت و برای شرکت در مسابقه برای ما ارسال کنید.
مسابقه‌ی ثبت خاطرات جام جهانی

فوتبال یک هدیه است. بسته‌ای هیجان انگیز و رمز آلود از شادی‌ها و غم های یک ملت. هدیه‌ای که اگر خوشحال کننده باشد، مدت‌ها می‌توان لحظات خوب آن را به یاد داشت و حتی اگر این هدیه باب میل نباشد، بعد از مدتی تبدیل به یک نوستالژی شیرین می‌شود. مثل یک موسیقی غم‌انگیز یا یک فیلم ترسناک که انسان از شنیدن و دیدن آن لذت می‌برد.

در فوتبال نوعی شیدایی اجتماعی وجود دارد. مرهمی است بر دردهای کهنه یک حال بد، خوب یادمان هست، چگونه در حماسه ملبورن تا صبح شادی کردیم. اسطوره‌های فوتبال ما در آن شب باقلب یک ملت چه کردند. یک علی دایی یک خداد عزیزی و دو گل، همه قصه آن شب بیاد ماندنی نبود، در زیر پوست شهر ما هیجان بود، نوربود، یک بغل آزادی بود و یک هشدار برای حریفانمان که همیشه حریف تا به دندان مسلح ازقبل برنده نیست. چیزهایی هم هست از جنس غرور وغیرت که می تواند نتیجه یک جنگ نابرابر را تغییر دهد.

باز دوباره صدای پای توپ می‌آید

آیا بار دیگر حماسه‌ای خلق خواهد شد تا شهر را به آتش شوق بکشیم؟ چند روزی بی اهمیت به همه مشکلات، به خلسه فوتبال برویم. علی دایی‌ها و خدادادهای دیروز رفتند و جای خود را به سامان و سردار دادند. اینها وارثان امروز هستند و روزی اسطوره خواهند شد، به شرطی که با دل شیر بازی کنند و برای شادکردن این ملت تا پای جان تلاش کنند که اگر بردیم رنگین کمانی از عشق خواهیم ساخت و اگرنه دو سه روزی عکسی از جمعه غمگین فرهاد خواهیم کشید. ولی نخواهیم گذاشت که عمر جمعه به هزار سال برسد. اگر تلاش کردیم دیگر نتیجه مهم نیست داستان شیرین تلاش و احترام به تیمی که قهرمانانه ایستاد، تا به ابد، از سینه فرهادهای این کهن دیار نقل خواهد شد که زندگی جاریست.

نحوه شرکت در مسابقه

و اما در این جام هم مثل جام‌های گذشته شاهد ثبت لحظات بی‌نظیری در درون میدان‌ها خواهیم بود. لحظات به دقت و وسواس ثبت و بارها تکرار خواهند شد و میلیون ها کارشناس، روزنامه نگار و... درباره آنها بحث خواهند کرد، اما چه بر سر خاطرات ما خواهد آمد؟ لحظات با شکوهی که ممکن است به آسانی به دست فراموشی سپرده شود. نگذارید خاطراتتان بمیرند. آن را به تصویر بکشید و برای ما بفرستید. ما هم قول می دهیم آنها را به اشتراک بگذاریم و به بهترین‌های آن از دید شما جایزه بدهیم.

برای کسب اطلاع بیشتر از شرایط مسابقه به سایت ما به آدرس hoorgifts.ir مراجعه کنید.

کاهش نرخ طلا در سایه تنظیم بازار ارز دستگیری ۶ مرد با پوشش زنانه در مسیر راهپیمایی اربعین/ قصد خرابکاری نداشتند نمازمان را باید بدون وضو بخوانیم!! جزئیات طرح «معلم تمام‌وقت»/ ابلاغ طرح از اوایل آبان‌ماه به استان‌ها برای ثبت نام کارت سوخت به کجا مراجعه کنیم؟+ نحوه بازیابی رمز کارت سوخت کاهش قیمت ۱۶ ارز در بازار بین بانکی+جدول اخلاق اجتماعی «کی روش» مناسب نیست شربتی طبیعی که به بدنتان گرما می‌بخشد/ رفع بیماری‌های گوارشی با نسخه‌ای خانگی پیروزی دیپلماسی ایرانی در پاریس قیمت سکه 4 میلیون و 270 هزار تومان عکس نشنال جئوگرافیک از دختر ایرانی کدام بانکها 23درصد سود سپرده می دهند؟ بنزین دو نرخی در دستور کار مجلس نیست سپیدرود در حسرت برد باقی ماند دستگاهی که شما را بی نیاز از تزریق بوتاکس می‌کند از آخرین جزئیات تعیین تکلیف بیمه تکمیلی فرهنگیان تا اتصال مدارس کشور به شبکه ملی اطلاعات عوامل خطر در بروز سرطان سینه نقشه مسیر پیاده روی اربعین در کربلا سامانه تصفیه پساب صنعتی ایرانی به بازار چین راه یافت پیش فروش جدید محصولات ایران خودرو از فردا 29 مهرماه (+جزئیات)