لحظات به یادماندنی از غم‌ و شادی‌ فوتبالی خود را در منزل، محل کار یا اماکن عمومی ثبت و برای شرکت در مسابقه برای ما ارسال کنید.
مسابقه‌ی ثبت خاطرات جام جهانی

فوتبال یک هدیه است. بسته‌ای هیجان انگیز و رمز آلود از شادی‌ها و غم های یک ملت. هدیه‌ای که اگر خوشحال کننده باشد، مدت‌ها می‌توان لحظات خوب آن را به یاد داشت و حتی اگر این هدیه باب میل نباشد، بعد از مدتی تبدیل به یک نوستالژی شیرین می‌شود. مثل یک موسیقی غم‌انگیز یا یک فیلم ترسناک که انسان از شنیدن و دیدن آن لذت می‌برد.

در فوتبال نوعی شیدایی اجتماعی وجود دارد. مرهمی است بر دردهای کهنه یک حال بد، خوب یادمان هست، چگونه در حماسه ملبورن تا صبح شادی کردیم. اسطوره‌های فوتبال ما در آن شب باقلب یک ملت چه کردند. یک علی دایی یک خداد عزیزی و دو گل، همه قصه آن شب بیاد ماندنی نبود، در زیر پوست شهر ما هیجان بود، نوربود، یک بغل آزادی بود و یک هشدار برای حریفانمان که همیشه حریف تا به دندان مسلح ازقبل برنده نیست. چیزهایی هم هست از جنس غرور وغیرت که می تواند نتیجه یک جنگ نابرابر را تغییر دهد.

باز دوباره صدای پای توپ می‌آید

آیا بار دیگر حماسه‌ای خلق خواهد شد تا شهر را به آتش شوق بکشیم؟ چند روزی بی اهمیت به همه مشکلات، به خلسه فوتبال برویم. علی دایی‌ها و خدادادهای دیروز رفتند و جای خود را به سامان و سردار دادند. اینها وارثان امروز هستند و روزی اسطوره خواهند شد، به شرطی که با دل شیر بازی کنند و برای شادکردن این ملت تا پای جان تلاش کنند که اگر بردیم رنگین کمانی از عشق خواهیم ساخت و اگرنه دو سه روزی عکسی از جمعه غمگین فرهاد خواهیم کشید. ولی نخواهیم گذاشت که عمر جمعه به هزار سال برسد. اگر تلاش کردیم دیگر نتیجه مهم نیست داستان شیرین تلاش و احترام به تیمی که قهرمانانه ایستاد، تا به ابد، از سینه فرهادهای این کهن دیار نقل خواهد شد که زندگی جاریست.

نحوه شرکت در مسابقه

و اما در این جام هم مثل جام‌های گذشته شاهد ثبت لحظات بی‌نظیری در درون میدان‌ها خواهیم بود. لحظات به دقت و وسواس ثبت و بارها تکرار خواهند شد و میلیون ها کارشناس، روزنامه نگار و... درباره آنها بحث خواهند کرد، اما چه بر سر خاطرات ما خواهد آمد؟ لحظات با شکوهی که ممکن است به آسانی به دست فراموشی سپرده شود. نگذارید خاطراتتان بمیرند. آن را به تصویر بکشید و برای ما بفرستید. ما هم قول می دهیم آنها را به اشتراک بگذاریم و به بهترین‌های آن از دید شما جایزه بدهیم.

برای کسب اطلاع بیشتر از شرایط مسابقه به سایت ما به آدرس hoorgifts.ir مراجعه کنید.

نیاز 60هزار طرح نیمه تمام ملی به 5٠٠هزار میلیارد تومان بودجه فروش اينترنتي محصولات گروه خودروسازي سايپا گاردین: توافق تاریخی خزر امضا شد ۵ رشته مهجور، اما پولساز دانشگاهی را بشناسید برای تهیه پیتزا به هیچ عنوان از این ماده استفاده نکنید! ایران در مقابل آمریکا عرض اندام می کند بازیکنان جدید استقلال تیام نمی‌شوند پرداخت تسهیلات ارزان قیمت برای اشتغال پایدار روستاییان و عشایر توسط بانک کشاورزی حریف آسیایی استقلال با 10 گل العربی را در هم کوبید سیاست های جدید ارزی اجرایی شود شوخی های رکیک جنسی، درونمایه تهی از «هزارپا» بازار ارز در مسیر آرامش قرار گرفت/ نتایج مثبت ظاهر شد قیمت سکه در بازار/ نرخ دلار و یورو افزایش یافت ادعای عجیب و جنجالی یک فضانورد درباره رویت موجودات فضایی! درآمد حرام چه عواقب شومی در پی دارد؟ رهبر انقلاب: مشکلات و فشارها را از دوش مردم بردارید با متهم ردیف اول التهابات بازار ارز و طلا آشنا شوید مزرعه‌ای زهرآگین که به اندازه یک چاه نفت می‌ارزد! با خواص شگفت‌ انگیز این خوراکی‌ های قرمز رنگ آشنا شوید+ اینفوگرافی خوردن میوه بهتر است یا آبمیوه؟