هوآوی با عرضه گوشی‌های سری Mate 10 با AI یا هوش مصنوعی خود که برای اولین بار به بازار گوشی‌های هوشمند معرفی شد، توجه بسیاری از رسانه‌های دنیا را به خود جلب کرده است.
برتری های گوشی Huawei Mate 10 Pro  از نگاه سایر رسانه های معتبر دنیا

در میان گوشی‌های سری Mate 10، گوشی Mate 10 Pro که جزو گوشی‌های کارآمد این سری است و با 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت در کنار باتری پرظرفیت 4000 mAh و دوربین دوگانه هوشمند Leica و مانیتور 6 اینچی OLED توسط رسانه‌های معتبر فناوری در دنیا مورد بررسی فنی قرار گرفت که در ادامه به برخی از این بررسی‌ها اشاره می‌شود.

PC Mag UK: امتیاز 9 از 10 در بررسی فنی

رسانه‌ی انگلیسی PC Mag در حوزه‌ی فناوری، طی بررسی فنی گوشی Mate 10 Pro به آن امتیاز 9 از 10 داده است. این رسانه گوشی Huawei Mate 10 Pro را گوشی دانست که با توجه استانداردهای طراحی روز مد نظر کاربران در بازارهای پیشرو دنیا طراحی شده است و از توان پردازشی و هوشمند قابل توجهی با وجود هوش مصنوعی در آن بهره شده است.

MobileTechReview: باتری گوشی Mate 10 Pro به سختی کشته می‌شود!

لیزا گاد در رسانه‌ی MobileTechReview نتوانسته است راهی پیدا کند تا باتری Mate 10 Pro را بکشد. در ویدیویی که او در این رسانه به نمایش گذاشته است، بازده‌ی سریع این گوشی پرچم‌دار هوآوی در کنار دوربین بسیار تاثیر گذار سیاه و سفید این گوشی توجه این رسانه را به خود جلب کرده است.

GizmoChina: گوشی Mate 10 Pro، بهترین گوشی عرضه شده سال

رسانه‌ی GizmoChina که از رسانه‌های صاحب نام حوزه‌ی تکنولوژی بازار چین محسوب می‌شود، گوشی پرچم‌دار هوآوی یعنی Huawei Mate 10 Pro را به عنوان بهترین گوشی سال معرفی کرده است و بعد از آن مدل‌های دیگر از شرکت‌های وان پلاس و ژیائومی‌ را برگزیده است. طراحی بدون حاشیه، دوربین عالی و بازده فوق العاده به خاطر هوش مصنوعی این گوشی دلیل انتخاب این پرچم‌دار از سوی این رسانه به عنوان بهترین گوشی سال بازار پر رقابت کشور چین بوده است.

با سد ایلیسو در دو سال آینده کار ایران تمام می‌شود ریزش پاییزی نرخ دلار/ سقوط قیمت‌ها ادامه دارد عکس: چهره دختر جوان ایرانی در بین برترین عکس‌های مسابقه سونی پیشنهاد پرداخت یارانه نقدی بنزین به افراد ترانزیت کالا در نیمه نخست امسال به حدود 5 میلیون تن رسید آدرس وزیر نفت از قاچاق بنزین برای ۱۳ مشکل خود به جای قرص، آب لیمو بخورید چگونه کارت مفقود شده را بسوزانیم؟ قیمت طلا و سکه در ۲۴ مهرماه ۹۷+جدول نشانه‌های سرطان کولون را بشناسید! 17 تن کیوی صادراتی ایران در جمهوری آذربایجان امحا شد محموله پنج هزارتنی گوشت قرمز فردا به ایران می رسد دنیا در کلام حضرت علی(ع) چرا دلار به کانال ۱۳ هزار تومان سقوط کرد؟ قیمت انواع فرآورده‌های مرغ در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد یارانه مهر ماه پنجشنبه واریز می شود "خط فقر" قرمز شد دولت باید برای رعایت عدالت در پرداخت حقوق اقدام کند زوار چگونه در عراق دینار تهیه کنند؟ پیروزی ایران مقابل بولیوی در حضور بانوان