هوآوی با عرضه گوشی‌های سری Mate 10 با AI یا هوش مصنوعی خود که برای اولین بار به بازار گوشی‌های هوشمند معرفی شد، توجه بسیاری از رسانه‌های دنیا را به خود جلب کرده است.
برتری های گوشی Huawei Mate 10 Pro  از نگاه سایر رسانه های معتبر دنیا

در میان گوشی‌های سری Mate 10، گوشی Mate 10 Pro که جزو گوشی‌های کارآمد این سری است و با 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت در کنار باتری پرظرفیت 4000 mAh و دوربین دوگانه هوشمند Leica و مانیتور 6 اینچی OLED توسط رسانه‌های معتبر فناوری در دنیا مورد بررسی فنی قرار گرفت که در ادامه به برخی از این بررسی‌ها اشاره می‌شود.

PC Mag UK: امتیاز 9 از 10 در بررسی فنی

رسانه‌ی انگلیسی PC Mag در حوزه‌ی فناوری، طی بررسی فنی گوشی Mate 10 Pro به آن امتیاز 9 از 10 داده است. این رسانه گوشی Huawei Mate 10 Pro را گوشی دانست که با توجه استانداردهای طراحی روز مد نظر کاربران در بازارهای پیشرو دنیا طراحی شده است و از توان پردازشی و هوشمند قابل توجهی با وجود هوش مصنوعی در آن بهره شده است.

MobileTechReview: باتری گوشی Mate 10 Pro به سختی کشته می‌شود!

لیزا گاد در رسانه‌ی MobileTechReview نتوانسته است راهی پیدا کند تا باتری Mate 10 Pro را بکشد. در ویدیویی که او در این رسانه به نمایش گذاشته است، بازده‌ی سریع این گوشی پرچم‌دار هوآوی در کنار دوربین بسیار تاثیر گذار سیاه و سفید این گوشی توجه این رسانه را به خود جلب کرده است.

GizmoChina: گوشی Mate 10 Pro، بهترین گوشی عرضه شده سال

رسانه‌ی GizmoChina که از رسانه‌های صاحب نام حوزه‌ی تکنولوژی بازار چین محسوب می‌شود، گوشی پرچم‌دار هوآوی یعنی Huawei Mate 10 Pro را به عنوان بهترین گوشی سال معرفی کرده است و بعد از آن مدل‌های دیگر از شرکت‌های وان پلاس و ژیائومی‌ را برگزیده است. طراحی بدون حاشیه، دوربین عالی و بازده فوق العاده به خاطر هوش مصنوعی این گوشی دلیل انتخاب این پرچم‌دار از سوی این رسانه به عنوان بهترین گوشی سال بازار پر رقابت کشور چین بوده است.

اتحادیه اروپا از شرکت های ایتالیایی درایران محافظت می کند پرهیز از وصله کردن مشکلات اقتصادی عرضه گواهی پیش فروش سکه پابرجاست اگر ارز مسافرتی حذف شود ... «امیری» از پرسپولیس دور شد کی روش برای هدایت تیم ملی فوتبال مصر فرصت خواست قطع گوشی های مسافری ثبت نشده، متوقف شد افزایش خطر ابتلا به آلزایمر در زنان با زایمان‌های متعدد مردم درگیر فشارهای زیاد اقتصادی هستند اطلاعات جدید و راه‌های گریز از بدافزار VPNFilter گران‌ترین خانه‌های دوبی چه قدر می‌ارزند؟ فرش قرمز پیام زیرپای فعالان حوزه فناوری ارتباطات کسری تجاری هند و چین سه برابر شد طراحي رهام توسط متخصصان ايراني انجام شده است 5 استان کشور در خط بحران آب هستند هنوز با نحوه نگریستن به آثار انتزاعی آشنا نیستیم ۱۱ باشگاه حق ثبت قرارداد جدید ندارند ستاداجرایی فرمان امام 42هزارمیلیاردتومان صرف اشتغال کرده است جاذبه‌های گردشگری جهان که در معرض نابودی هستند اجازه نمی دهیم تحریم ها بر معیشت مردم آسیب بزند