کد خبر: 13961019275578070
تاریخ انتشار: 20 دی 96 - 12:17
اسیکس، (به انگلیسی ASICS) شرکت پوشاک و تجهیزات ورزشی ژاپنی است که در زمینه تولید و توزیع پوشاک ورزشی، کفش ورزشی، لوازم ورزشی فعالیت می‌کند. برند اسیکس از سرنام عبارت لاتین «anima sana in corpore sano» به معنی «روح سالم در بدن سالم» گرفته شده است.
معرفی برند ASICS (اسیکس) و تاریخچه این شرکت

ما با شنیدن نام برند ASICS  همیشه یاد کفش‌های ورزشی راحت، زیبا و منحصر بفرد می‌‌افتیم. این شرکت پوشاک و لوازم ورزشی ژاپنی، در سال ۱۹۴۹ توسط کیهاچیرو اونیتسوکا تاسیس شد و فعالیت خود را بر مبنای طراحی و تولید لوازم ورزشی فوتبال، والیبال، نت بال، دومیدانی، بدمینتون، تنیس، اسکواش، کریکت، گلف، کشتی و ورزش های رزمی آغاز کرد.

مهم‌ترین حرکت اسیکس، معرفی کفشی با ساختار کفی ژلی (ASICS GEL cushioning)  بود که انقلابی در صنعت کفش‌سازی دنیا به پا کرد. این نوع کفی‌ها قابلیت‌هایی مثل جذب کردن فشار، ضربه و شُک دارند که نیرو را در حالت افقی در طول کف پا پخش می‌کند. اکنون از این تکنولوژی در مدل‌های مختلف کفش های این برند استفاده می‌شود.

کیهاچیرو در سال ۱۹۷۷ نام اسیکس را بر اساس عبارت مشهور لاتین (روح سالم در بدن سالم) برای شرکت خود انتخاب کرد.  اسیکس که از کنار هم قرار گرفتن حروف اول این عبارت درست شده بود بر اساس این باور بود که لازمه  به وجود آمدن یک سبک زندگی شاداب و سالم، سلامت کلی بدن و تندرستی است. محصولات اسیکس در سال ۱۹۷۷ به ایالات متحده آمریکا معرفی شد و به دنبال خود، داستان‌های شگفت ورزشی و پیشرفت­‌های تکنیکی به دنبال آورد، چیزی که همچنان برای خود پابرجا است.

اکنون دفتر مرکزی این شرکت در شهر کوبه قرار دارد و سهام آن در بازار بورس توکیو معامله می‌شود.

راژین در حال حاضر تعدادی از بهترین نوع این کفش‌ها را در فروشگاه خود وارد کرده است که می‌توانید آنها را در بخش آسیکس راژین مشاهده و خرید کنید.

جزییات افزایش حقوق ۱۰ تا ۱۸ درصدی سال ۹۷ اعلام شد صادرات تولیدات رنو در ایران از سر گرفته می شود یارانه دی‌ ماه امشب واریز می‌ شود از آلاسکا تا مارون بخشنامه جدید گمرک برای واردات خودرو ریسک انتشار بدون ضابطه اوراق بالا رفته است قیمت نفت برنت از 70 دلار فراتر رفت شاخص بهای کالاهای صادراتی ایران در آذر ماه 3.4 درصد رشد کرد ارزش صادرات محصولات پتروشیمی از مرز 8.5 میلیارد دلار گذشت گمرک متولی صدور کارت بازرگانی در کشور نیست رشد 13.6 درصدی نقدینگی در سال جاری خرید توافقی برنج داخلی تا 15 بهمن ماه ادامه دارد سیف: آمریکا همچنان در مسیر روابط بانکی و برجام مانع تراشی می کند پیش‌بینی روند رو به رشد اقتصاد ایران وزیر بهداشت: تلفات "آلودگی هوا" کمتر از "سانچی" نیست ستاره سربلند می‌شود؟ واگذاری‌ ۳۴۱۳ میلیارد ریال سهم دولتی در سال ۹۶ نمایندگان مجلس خواستار تعیین قیمت خرید تضمین گندم در سال ۹۷ شدند افزایش ۲۷ درصدی صادرات غیرنفتی ایران به چین نوبخت: ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در سال ۹۷ دست یافتنی است