کد خبر: 13961019275578070
اسیکس، (به انگلیسی ASICS) شرکت پوشاک و تجهیزات ورزشی ژاپنی است که در زمینه تولید و توزیع پوشاک ورزشی، کفش ورزشی، لوازم ورزشی فعالیت می‌کند. برند اسیکس از سرنام عبارت لاتین «anima sana in corpore sano» به معنی «روح سالم در بدن سالم» گرفته شده است.
معرفی برند ASICS (اسیکس) و تاریخچه این شرکت

ما با شنیدن نام برند ASICS  همیشه یاد کفش‌های ورزشی راحت، زیبا و منحصر بفرد می‌‌افتیم. این شرکت پوشاک و لوازم ورزشی ژاپنی، در سال ۱۹۴۹ توسط کیهاچیرو اونیتسوکا تاسیس شد و فعالیت خود را بر مبنای طراحی و تولید لوازم ورزشی فوتبال، والیبال، نت بال، دومیدانی، بدمینتون، تنیس، اسکواش، کریکت، گلف، کشتی و ورزش های رزمی آغاز کرد.

مهم‌ترین حرکت اسیکس، معرفی کفشی با ساختار کفی ژلی (ASICS GEL cushioning)  بود که انقلابی در صنعت کفش‌سازی دنیا به پا کرد. این نوع کفی‌ها قابلیت‌هایی مثل جذب کردن فشار، ضربه و شُک دارند که نیرو را در حالت افقی در طول کف پا پخش می‌کند. اکنون از این تکنولوژی در مدل‌های مختلف کفش های این برند استفاده می‌شود.

کیهاچیرو در سال ۱۹۷۷ نام اسیکس را بر اساس عبارت مشهور لاتین (روح سالم در بدن سالم) برای شرکت خود انتخاب کرد.  اسیکس که از کنار هم قرار گرفتن حروف اول این عبارت درست شده بود بر اساس این باور بود که لازمه  به وجود آمدن یک سبک زندگی شاداب و سالم، سلامت کلی بدن و تندرستی است. محصولات اسیکس در سال ۱۹۷۷ به ایالات متحده آمریکا معرفی شد و به دنبال خود، داستان‌های شگفت ورزشی و پیشرفت­‌های تکنیکی به دنبال آورد، چیزی که همچنان برای خود پابرجا است.

اکنون دفتر مرکزی این شرکت در شهر کوبه قرار دارد و سهام آن در بازار بورس توکیو معامله می‌شود.

راژین در حال حاضر تعدادی از بهترین نوع این کفش‌ها را در فروشگاه خود وارد کرده است که می‌توانید آنها را در بخش آسیکس راژین مشاهده و خرید کنید.

اتحادیه اروپا از شرکت های ایتالیایی درایران محافظت می کند پرهیز از وصله کردن مشکلات اقتصادی عرضه گواهی پیش فروش سکه پابرجاست اگر ارز مسافرتی حذف شود ... «امیری» از پرسپولیس دور شد کی روش برای هدایت تیم ملی فوتبال مصر فرصت خواست قطع گوشی های مسافری ثبت نشده، متوقف شد افزایش خطر ابتلا به آلزایمر در زنان با زایمان‌های متعدد مردم درگیر فشارهای زیاد اقتصادی هستند اطلاعات جدید و راه‌های گریز از بدافزار VPNFilter گران‌ترین خانه‌های دوبی چه قدر می‌ارزند؟ فرش قرمز پیام زیرپای فعالان حوزه فناوری ارتباطات کسری تجاری هند و چین سه برابر شد طراحي رهام توسط متخصصان ايراني انجام شده است 5 استان کشور در خط بحران آب هستند هنوز با نحوه نگریستن به آثار انتزاعی آشنا نیستیم ۱۱ باشگاه حق ثبت قرارداد جدید ندارند ستاداجرایی فرمان امام 42هزارمیلیاردتومان صرف اشتغال کرده است جاذبه‌های گردشگری جهان که در معرض نابودی هستند اجازه نمی دهیم تحریم ها بر معیشت مردم آسیب بزند