کد خبر: 13961019275578070
اسیکس، (به انگلیسی ASICS) شرکت پوشاک و تجهیزات ورزشی ژاپنی است که در زمینه تولید و توزیع پوشاک ورزشی، کفش ورزشی، لوازم ورزشی فعالیت می‌کند. برند اسیکس از سرنام عبارت لاتین «anima sana in corpore sano» به معنی «روح سالم در بدن سالم» گرفته شده است.
معرفی برند ASICS (اسیکس) و تاریخچه این شرکت

ما با شنیدن نام برند ASICS  همیشه یاد کفش‌های ورزشی راحت، زیبا و منحصر بفرد می‌‌افتیم. این شرکت پوشاک و لوازم ورزشی ژاپنی، در سال ۱۹۴۹ توسط کیهاچیرو اونیتسوکا تاسیس شد و فعالیت خود را بر مبنای طراحی و تولید لوازم ورزشی فوتبال، والیبال، نت بال، دومیدانی، بدمینتون، تنیس، اسکواش، کریکت، گلف، کشتی و ورزش های رزمی آغاز کرد.

مهم‌ترین حرکت اسیکس، معرفی کفشی با ساختار کفی ژلی (ASICS GEL cushioning)  بود که انقلابی در صنعت کفش‌سازی دنیا به پا کرد. این نوع کفی‌ها قابلیت‌هایی مثل جذب کردن فشار، ضربه و شُک دارند که نیرو را در حالت افقی در طول کف پا پخش می‌کند. اکنون از این تکنولوژی در مدل‌های مختلف کفش های این برند استفاده می‌شود.

کیهاچیرو در سال ۱۹۷۷ نام اسیکس را بر اساس عبارت مشهور لاتین (روح سالم در بدن سالم) برای شرکت خود انتخاب کرد.  اسیکس که از کنار هم قرار گرفتن حروف اول این عبارت درست شده بود بر اساس این باور بود که لازمه  به وجود آمدن یک سبک زندگی شاداب و سالم، سلامت کلی بدن و تندرستی است. محصولات اسیکس در سال ۱۹۷۷ به ایالات متحده آمریکا معرفی شد و به دنبال خود، داستان‌های شگفت ورزشی و پیشرفت­‌های تکنیکی به دنبال آورد، چیزی که همچنان برای خود پابرجا است.

اکنون دفتر مرکزی این شرکت در شهر کوبه قرار دارد و سهام آن در بازار بورس توکیو معامله می‌شود.

راژین در حال حاضر تعدادی از بهترین نوع این کفش‌ها را در فروشگاه خود وارد کرده است که می‌توانید آنها را در بخش آسیکس راژین مشاهده و خرید کنید.

با سد ایلیسو در دو سال آینده کار ایران تمام می‌شود ریزش پاییزی نرخ دلار/ سقوط قیمت‌ها ادامه دارد عکس: چهره دختر جوان ایرانی در بین برترین عکس‌های مسابقه سونی پیشنهاد پرداخت یارانه نقدی بنزین به افراد ترانزیت کالا در نیمه نخست امسال به حدود 5 میلیون تن رسید آدرس وزیر نفت از قاچاق بنزین برای ۱۳ مشکل خود به جای قرص، آب لیمو بخورید چگونه کارت مفقود شده را بسوزانیم؟ قیمت طلا و سکه در ۲۴ مهرماه ۹۷+جدول نشانه‌های سرطان کولون را بشناسید! 17 تن کیوی صادراتی ایران در جمهوری آذربایجان امحا شد محموله پنج هزارتنی گوشت قرمز فردا به ایران می رسد دنیا در کلام حضرت علی(ع) چرا دلار به کانال ۱۳ هزار تومان سقوط کرد؟ قیمت انواع فرآورده‌های مرغ در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد یارانه مهر ماه پنجشنبه واریز می شود "خط فقر" قرمز شد دولت باید برای رعایت عدالت در پرداخت حقوق اقدام کند زوار چگونه در عراق دینار تهیه کنند؟ پیروزی ایران مقابل بولیوی در حضور بانوان