شرکت رهپویان 7 در ادامه برگزاری کارگاه‌های مختلف در جهت ارتقای سطح علمی و کاری بنگاه‌های اقتصادی در کشور اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان تبلیغات هوشمند و تدوین کمپین تبلیغاتی در 12 بهمن 1396 می‌کند.
 کارگاه آموزشی تبلیغات هوشمند و تدوین کمپین تبلیغاتی

علاقمندان میتوانند با مراجعه به لینک ثبت نام جهت حضور در این کارگاه نوین اقدام کنند. همچنین این افراد جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت نام گروهی با تخفیف ویژه می‌توانند با شماره 02187761327 تماس حاصل کنند.

شرکت رهپویان 7 / حامی مدیران جوان ایران زمین

www.7salescoaching.com

اتحادیه اروپا از شرکت های ایتالیایی درایران محافظت می کند پرهیز از وصله کردن مشکلات اقتصادی عرضه گواهی پیش فروش سکه پابرجاست اگر ارز مسافرتی حذف شود ... «امیری» از پرسپولیس دور شد کی روش برای هدایت تیم ملی فوتبال مصر فرصت خواست قطع گوشی های مسافری ثبت نشده، متوقف شد افزایش خطر ابتلا به آلزایمر در زنان با زایمان‌های متعدد مردم درگیر فشارهای زیاد اقتصادی هستند اطلاعات جدید و راه‌های گریز از بدافزار VPNFilter گران‌ترین خانه‌های دوبی چه قدر می‌ارزند؟ فرش قرمز پیام زیرپای فعالان حوزه فناوری ارتباطات کسری تجاری هند و چین سه برابر شد طراحي رهام توسط متخصصان ايراني انجام شده است 5 استان کشور در خط بحران آب هستند هنوز با نحوه نگریستن به آثار انتزاعی آشنا نیستیم ۱۱ باشگاه حق ثبت قرارداد جدید ندارند ستاداجرایی فرمان امام 42هزارمیلیاردتومان صرف اشتغال کرده است جاذبه‌های گردشگری جهان که در معرض نابودی هستند اجازه نمی دهیم تحریم ها بر معیشت مردم آسیب بزند