شرکت رهپویان 7 در ادامه برگزاری کارگاه‌های مختلف در جهت ارتقای سطح علمی و کاری بنگاه‌های اقتصادی در کشور اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان تبلیغات هوشمند و تدوین کمپین تبلیغاتی در 12 بهمن 1396 می‌کند.
 کارگاه آموزشی تبلیغات هوشمند و تدوین کمپین تبلیغاتی

علاقمندان میتوانند با مراجعه به لینک ثبت نام جهت حضور در این کارگاه نوین اقدام کنند. همچنین این افراد جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت نام گروهی با تخفیف ویژه می‌توانند با شماره 02187761327 تماس حاصل کنند.

شرکت رهپویان 7 / حامی مدیران جوان ایران زمین

www.7salescoaching.com

با سد ایلیسو در دو سال آینده کار ایران تمام می‌شود ریزش پاییزی نرخ دلار/ سقوط قیمت‌ها ادامه دارد عکس: چهره دختر جوان ایرانی در بین برترین عکس‌های مسابقه سونی پیشنهاد پرداخت یارانه نقدی بنزین به افراد ترانزیت کالا در نیمه نخست امسال به حدود 5 میلیون تن رسید برای ۱۳ مشکل خود به جای قرص، آب لیمو بخورید چگونه کارت مفقود شده را بسوزانیم؟ قیمت طلا و سکه در ۲۴ مهرماه ۹۷+جدول آدرس وزیر نفت از قاچاق بنزین 17 تن کیوی صادراتی ایران در جمهوری آذربایجان امحا شد نشانه‌های سرطان کولون را بشناسید! محموله پنج هزارتنی گوشت قرمز فردا به ایران می رسد دنیا در کلام حضرت علی(ع) چرا دلار به کانال ۱۳ هزار تومان سقوط کرد؟ قیمت انواع فرآورده‌های مرغ در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد یارانه مهر ماه پنجشنبه واریز می شود "خط فقر" قرمز شد دولت باید برای رعایت عدالت در پرداخت حقوق اقدام کند زوار چگونه در عراق دینار تهیه کنند؟ پیروزی ایران مقابل بولیوی در حضور بانوان