تاریخ انتشار: 20 دی 96 - 9:35
شرکت رهپویان 7 در ادامه برگزاری کارگاه‌های مختلف در جهت ارتقای سطح علمی و کاری بنگاه‌های اقتصادی در کشور اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان تبلیغات هوشمند و تدوین کمپین تبلیغاتی در 12 بهمن 1396 می‌کند.
 کارگاه آموزشی تبلیغات هوشمند و تدوین کمپین تبلیغاتی

علاقمندان میتوانند با مراجعه به لینک ثبت نام جهت حضور در این کارگاه نوین اقدام کنند. همچنین این افراد جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ثبت نام گروهی با تخفیف ویژه می‌توانند با شماره 02187761327 تماس حاصل کنند.

شرکت رهپویان 7 / حامی مدیران جوان ایران زمین

www.7salescoaching.com

جزییات افزایش حقوق ۱۰ تا ۱۸ درصدی سال ۹۷ اعلام شد صادرات تولیدات رنو در ایران از سر گرفته می شود یارانه دی‌ ماه امشب واریز می‌ شود از آلاسکا تا مارون بخشنامه جدید گمرک برای واردات خودرو ریسک انتشار بدون ضابطه اوراق بالا رفته است قیمت نفت برنت از 70 دلار فراتر رفت شاخص بهای کالاهای صادراتی ایران در آذر ماه 3.4 درصد رشد کرد ارزش صادرات محصولات پتروشیمی از مرز 8.5 میلیارد دلار گذشت گمرک متولی صدور کارت بازرگانی در کشور نیست رشد 13.6 درصدی نقدینگی در سال جاری سیف: آمریکا همچنان در مسیر روابط بانکی و برجام مانع تراشی می کند خرید توافقی برنج داخلی تا 15 بهمن ماه ادامه دارد پیش‌بینی روند رو به رشد اقتصاد ایران وزیر بهداشت: تلفات "آلودگی هوا" کمتر از "سانچی" نیست ستاره سربلند می‌شود؟ واگذاری‌ ۳۴۱۳ میلیارد ریال سهم دولتی در سال ۹۶ نمایندگان مجلس خواستار تعیین قیمت خرید تضمین گندم در سال ۹۷ شدند افزایش ۲۷ درصدی صادرات غیرنفتی ایران به چین نوبخت: ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در سال ۹۷ دست یافتنی است