ایوند به عنوان سامانه‌ی اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام آنلاین رویداد، استارتاپی ست که از مهرماه ۱۳۹۴ شروع به کار کرده است. این سامانه تاکنون توانسته است با برگزارکنندگان بیش از 20 هزار رویداد در اطلاع‌رسانی و فروش بلیت رویدادشان همراهی و در مجموع 80 میلیارد ریال را بین برگزارکنندگان توزیع کند.
ایوند از مرز ۲۰ هزار رویداد گذشت

ایوند به عنوان سامانه‌ی اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام آنلاین رویداد، استارتاپی است که از مهرماه ۱۳۹۴ به عنوان یک شرکت دانش بنیان شروع به کار کرد. این سامانه با هدف تسهیل فرآیند اطلاع رسانی و ثبت نام رویدادها برای برگزارکنندگان شکل گرفته و تاکنون توانسته با برگزارکنندگان بیش از 20 هزار رویداد در اطلاع‌رسانی و فروش بلیت رویدادشان همراهی و در مجموع 80 میلیارد ریال را بین برگزارکنندگان توزیع کند.

در سال اول فعالیت ایوند، رویدادها اغلب در زمینه‌ی کارآفرینی و مدیریت بودند؛ ولی در حال حاضر رویدادها با موضوعات متنوعتری در این سامانه عرضه می‌شود. از دسته بندی‌های تازه و پرمخاطب می‌توان به دسته رویدادهای سرگرمی، فرهنگی هنری و توسعه فردی نیز اشاره کرد. تا به حال بیش از 800 هزار شرکت کننده برای حضور در این رویدادها ثبت نام کرده‌اند.

نکته‌ی جالب توجه این‌ است که ایوند رشد فزاینده‌ای را در ماه‌های اخیر تجربه کرده است، به‌طوری‌که نصف میزان فروش یادشده، تنها در 10 ماه گذشته اتفاق افتاده است. این رشد نمایانگر این موضوع است که در جامعه نیاز به سامانه ای وجود داشته که از طریق آن بتوان به راحتی معرفی و اطلاع رسانی رویدادها را انجام داد و شرکت کننده هم به آسانی ثبت نام آنلاین رویداد را در بستری مطمئن تجربه کند.

فروش بیش از یک میلیارد و دویست میلیون ریالی یک رویداد

پرفروش‌ترین رویداد ماه‌های اخیر ایوند، کنفرانسی در آذرماه بود که توانست با استفاده از ابزار تبلیغاتی ایوند به فروش یک میلیارد و دویست میلیون ریالی دست پیدا کند. بر اساس آمار ایوند، بیشترین استقبال از اطلاع‌رسانی و فروش آنلاین بلیت به ترتیب در استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی و فارس بوده است.

ایوند همراه شرکت‌کنندگان

از سوی دیگر این مزیت برای شرکت‌کنندگان ایجاد شده است که از طریق ایوند رویدادها و همایش‌های جدید را کشف کنند و با دنبال کردن موضوعات و نیز برگزارکنندگان محبوب خود همیشه در جریان کنفرانس‌ها، همایش‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های مرتبط با علاقه‌مندی‌های خود باشند.

ایوند به صورت مستقیم برای 18 نفر کارآفرینی کرده است و مفتخر است که توانسته با سامانه‌ی مدرن خود به افراد برگزارکننده و شرکت‌کننده و فعالان صنعت رویداد کمک کند تا با توسعه‌ی مهارت‌های فردی و گروهی، به سمت جامعه‌ای بهتر قدم برداریم.

با سد ایلیسو در دو سال آینده کار ایران تمام می‌شود ریزش پاییزی نرخ دلار/ سقوط قیمت‌ها ادامه دارد عکس: چهره دختر جوان ایرانی در بین برترین عکس‌های مسابقه سونی پیشنهاد پرداخت یارانه نقدی بنزین به افراد ترانزیت کالا در نیمه نخست امسال به حدود 5 میلیون تن رسید برای ۱۳ مشکل خود به جای قرص، آب لیمو بخورید چگونه کارت مفقود شده را بسوزانیم؟ قیمت طلا و سکه در ۲۴ مهرماه ۹۷+جدول آدرس وزیر نفت از قاچاق بنزین 17 تن کیوی صادراتی ایران در جمهوری آذربایجان امحا شد نشانه‌های سرطان کولون را بشناسید! محموله پنج هزارتنی گوشت قرمز فردا به ایران می رسد دنیا در کلام حضرت علی(ع) چرا دلار به کانال ۱۳ هزار تومان سقوط کرد؟ قیمت انواع فرآورده‌های مرغ در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد یارانه مهر ماه پنجشنبه واریز می شود "خط فقر" قرمز شد دولت باید برای رعایت عدالت در پرداخت حقوق اقدام کند زوار چگونه در عراق دینار تهیه کنند؟ پیروزی ایران مقابل بولیوی در حضور بانوان