ایوند به عنوان سامانه‌ی اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام آنلاین رویداد، استارتاپی ست که از مهرماه ۱۳۹۴ شروع به کار کرده است. این سامانه تاکنون توانسته است با برگزارکنندگان بیش از 20 هزار رویداد در اطلاع‌رسانی و فروش بلیت رویدادشان همراهی و در مجموع 80 میلیارد ریال را بین برگزارکنندگان توزیع کند.
ایوند از مرز ۲۰ هزار رویداد گذشت

ایوند به عنوان سامانه‌ی اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام آنلاین رویداد، استارتاپی است که از مهرماه ۱۳۹۴ به عنوان یک شرکت دانش بنیان شروع به کار کرد. این سامانه با هدف تسهیل فرآیند اطلاع رسانی و ثبت نام رویدادها برای برگزارکنندگان شکل گرفته و تاکنون توانسته با برگزارکنندگان بیش از 20 هزار رویداد در اطلاع‌رسانی و فروش بلیت رویدادشان همراهی و در مجموع 80 میلیارد ریال را بین برگزارکنندگان توزیع کند.

در سال اول فعالیت ایوند، رویدادها اغلب در زمینه‌ی کارآفرینی و مدیریت بودند؛ ولی در حال حاضر رویدادها با موضوعات متنوعتری در این سامانه عرضه می‌شود. از دسته بندی‌های تازه و پرمخاطب می‌توان به دسته رویدادهای سرگرمی، فرهنگی هنری و توسعه فردی نیز اشاره کرد. تا به حال بیش از 800 هزار شرکت کننده برای حضور در این رویدادها ثبت نام کرده‌اند.

نکته‌ی جالب توجه این‌ است که ایوند رشد فزاینده‌ای را در ماه‌های اخیر تجربه کرده است، به‌طوری‌که نصف میزان فروش یادشده، تنها در 10 ماه گذشته اتفاق افتاده است. این رشد نمایانگر این موضوع است که در جامعه نیاز به سامانه ای وجود داشته که از طریق آن بتوان به راحتی معرفی و اطلاع رسانی رویدادها را انجام داد و شرکت کننده هم به آسانی ثبت نام آنلاین رویداد را در بستری مطمئن تجربه کند.

فروش بیش از یک میلیارد و دویست میلیون ریالی یک رویداد

پرفروش‌ترین رویداد ماه‌های اخیر ایوند، کنفرانسی در آذرماه بود که توانست با استفاده از ابزار تبلیغاتی ایوند به فروش یک میلیارد و دویست میلیون ریالی دست پیدا کند. بر اساس آمار ایوند، بیشترین استقبال از اطلاع‌رسانی و فروش آنلاین بلیت به ترتیب در استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی و فارس بوده است.

ایوند همراه شرکت‌کنندگان

از سوی دیگر این مزیت برای شرکت‌کنندگان ایجاد شده است که از طریق ایوند رویدادها و همایش‌های جدید را کشف کنند و با دنبال کردن موضوعات و نیز برگزارکنندگان محبوب خود همیشه در جریان کنفرانس‌ها، همایش‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های مرتبط با علاقه‌مندی‌های خود باشند.

ایوند به صورت مستقیم برای 18 نفر کارآفرینی کرده است و مفتخر است که توانسته با سامانه‌ی مدرن خود به افراد برگزارکننده و شرکت‌کننده و فعالان صنعت رویداد کمک کند تا با توسعه‌ی مهارت‌های فردی و گروهی، به سمت جامعه‌ای بهتر قدم برداریم.

اتحادیه اروپا از شرکت های ایتالیایی درایران محافظت می کند پرهیز از وصله کردن مشکلات اقتصادی عرضه گواهی پیش فروش سکه پابرجاست اگر ارز مسافرتی حذف شود ... «امیری» از پرسپولیس دور شد کی روش برای هدایت تیم ملی فوتبال مصر فرصت خواست قطع گوشی های مسافری ثبت نشده، متوقف شد افزایش خطر ابتلا به آلزایمر در زنان با زایمان‌های متعدد مردم درگیر فشارهای زیاد اقتصادی هستند اطلاعات جدید و راه‌های گریز از بدافزار VPNFilter گران‌ترین خانه‌های دوبی چه قدر می‌ارزند؟ فرش قرمز پیام زیرپای فعالان حوزه فناوری ارتباطات کسری تجاری هند و چین سه برابر شد طراحي رهام توسط متخصصان ايراني انجام شده است 5 استان کشور در خط بحران آب هستند هنوز با نحوه نگریستن به آثار انتزاعی آشنا نیستیم ۱۱ باشگاه حق ثبت قرارداد جدید ندارند ستاداجرایی فرمان امام 42هزارمیلیاردتومان صرف اشتغال کرده است جاذبه‌های گردشگری جهان که در معرض نابودی هستند اجازه نمی دهیم تحریم ها بر معیشت مردم آسیب بزند