قابل توجه مشارکت کنندگان در رویداد KishINVEX 2017
موسسه سپینود شرق، مشاور رتبه الف در تهیه طرح‌های توجیهی فنی اقتصادی (امکان سنجی) به عنوان مشاور علمی رویداد KishINVEX 2017 خدمات ویژه‌ای با عناوین زیر به مشارکت کنندگان ارائه می کند.
خدمات ویژه موسسه سپینود شرق--- مشاور علمی رویداد  KishINVEX 2017

اولین گام در جذب سرمایه‌گذار چه در قالب تامین مالی و فایننس و چه در قالب  قراردادهای مشارکتی (JV)  اعم از BOT، BOO و ...  تهیه طرح امکان سنجی (توجیه فنی اقتصادی) Feasibility Study یا طرح کسب و کار Business Plan با استانداردهای بین المللی مناسب همراه با ارائه پروژه به سرمایه گذاران به شکل درست است.

کیفیت و دقت مستندات و قالب ارائه پکیج‌ها در موفقیت در جذب سرمایه گذاران نقش پر اهمیتی دارد.

موسسه سپینود شرق، مشاور رتبه الف در تهیه طرح‌های توجیهی فنی اقتصادی (امکان سنجی) به عنوان مشاور علمی رویداد KishINVEX 2017 خدمات ویژه‌ای با عناوین ذیل را جهت مشارکت کنندگان ارائه می کند:

1-درج عناوین پروژه ها همراه با خلاصه پروژه در بانک اطلاعات پروژه های سرمایه گذاری بصورت رایگان

2-تدوین طرح‌های امکان‌سنجی(طرح توجیهی) براساس استانداردهای بانکی و بین المللی(FS)

3-تهیه بسته سرمایه گذاری جهت ارائه به سرمایه گذاران خارجی

4-تهیه فایلهای ارائه و مشارکت در پانل ارائه فرصتهای سرمایه گذاری به زبان انگلیسی و تلاش در جهت ایجاد مشارکت

5-تهیه کاتالوگ و گزارشهای لازم جهت ارائه به سرمایه گذاران خارجی

پیشنهاد می‌گردد جهت ارائه بهتر فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران در زمان رویداد کیش اینوکس با تجهیز طرح‌ها به پکیج‌های قابل ارائه به سرمایه‌گذاران و بازدیدکنندگان حضور مثمر ثمرتری داشته باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.sepinud.com  مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن‌های 3- ۲۲۷۷۹۸۰۰ ۰۲۱  و ۲۲۵۸۴۹۰۱ ۰۲۱  تماس بگیرید

همچنین برای پرکردن فرم ثبت نام شرکتها برای جذب سرمایه گذارخارجی وارد لینک زیر شوید .