کد خبر: 13960703262016679
هوآوی هفته گذشته در دوبی در رویدادی از آینده نوآوری های خود در خاورمیانه رونمایی کرد. این رویداد درست بعد از نمایشگاه IFA در برلین که هوآوی در آن حضور پر رنگی داشت برگزار شد.
HUAWEI پیشرو در ارائه تکنولوژی های نوآورانه در منطقه خاورمیانه

در این رویداد خانم گلوری، مدیر ارشد بازاریابی هوآوی و آقای جین، مدیر منطقه خاورمیانه وشمال آفریقای هواوی نوآوری‌های مهم و کلیدی این شرکت در صنعت گوشی‌های هوشمند در دنیا و منطقه خاورمیانه را معرفی کردند. همچنین در این رویداد به اقدماتی که هوآوی برای تبدیل شدن به یک برند تراز اول در سطح جهان انجام داده اشاره شد.

هوآوی در حال حاضر سومین برند بزرگ بازار گوشی‌های هوشمند در سطح جهان و یک از نوآورترین شرکت‌ها در این صنعت است. اخیراً این شرکت در ادامه نوآوری‌های خود، حرکت مهمی را آغاز کرده که نوید دهنده عصری جدید در حوزه گوشی‌های هوشمند خواهد بود و با رونمایی  از چیپ ست Kirin 970 و قابلیت‌های این چیپ برای ایجاد هوش مصنوعی در گوشی‌های هوشمند، تجربه کاربری متفاوتی را برای کاربران به ارمغان خواهد آورد.

خانم گلوری مدیر ارشد بازاریابی هوآوی در این رویداد گفت: "ما پتانسیل عظیمی در بازار خاورمیانه می‌بینیم و خوشحال هستیم که از علاقه این بازار به نوآوری‌های جدید پشتیبانی می‌کنیم. هوآوی در دنیا سرمایه گذاری زیادی را در بخش تحقیق و توسعه انجام داده و تلاش کرده با دور هم جمع کردن بهترین منابع فنی و علمی نوآوری‌های خود را ارتقا دهد. این اقدمات روند رو به رشد نوآوری‌های ما را بهبود بخشیده و تجربه کاربری فراتر از آنچه تاکنون بوده را برای کاربران در تجهیزات هوآوی ایجاد خواهد کرد. ما تلاش می‌کنیم در این منطقه رو به رشد بخش مهمی از جدیدترین نوآوری‌های تکنولوژیک را به خود اختصاص دهیم."

آقای کلمنت، مدیر بخش بازاریابی محصول هوآوی هم که در این رویداد حضور داشت در ارتباط با طرح‌های هوآوی برای گوشی‌های آینده توضیحاتی ارائه و چیپ ست Kirin 970 را به عنوان چیپی با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی نمود. او همچنین گفت Mate 10 با این چیپ قدرتمند و با تلفیق قدرت هوش مصنوعی در فضای ابری (Cloud) در خود گوشی در ماه آینده در مونیخ آلمان معرفی خواهد شد.

کلمنت در ادامه اظهار داشت: "هوآوی با پیشرفت‌های خود در حوزه‌های چیپ، سخت افزار و فضای ابری مرتبط با گوشی‌های هوشمند، این تجهیزات را از دستگاه‌هایی هوشمند به دستگاه‌هایی بهره مند از هوش مصنوعی تبدیل خواهد نمود تا تجربه کاربری کاملاً متفاوتی در اختیار کاربران قرار گیرد. Kirin 970 قابلیت‌های قدرتمندی در حوزه هوش مصنوعی در تجهیزات موبایل ایجاد می‌کند که تاکنون در رقبا نظیر آنها وجود نداشته است."

آقای جین مدیر خاورمیانه و منطقه آفریقای شمالی هوآوی هم در این رویداد به پررنگ تر شدن نقش هوآوی در بازار منطقه ای اشاره داشت. او در این ارتباط گفت: "با همه گیر تلفن‌های هوشمند و نفوذ بالای اینترنت در این منطقه، خاورمیانه یکی از حیاتی ترین بازارها برای هوآوی در دو سال اخیر بوده است به همین دلیل ما روی حفظ کیفیت محصولات و خدماتمان برای کاربران این منطقه تمرکز زیادی داریم. به علاوه ما تلاش می‌کنیم راه‌های موثری برای ارتباط با مشتریان علاقمند به جدیدترین تکنولوژی‌ها یافته و همچنین محبوبیت برند هوآوی را سال به سال ارتقا دهیم."

با توجه به گزارش مستقل GFK در نیمه اول سال 2017، هوآوی در حال حاضر برند دوم در منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی با سهم بازار 13.8 درصد است. همچنین این برند در لیست فورچون 500 ، رتبه هشتاد و سومین شرکت بزرگ دنیا را داراست.

علاقه به پیشرفت و توسعه در کشورهای منطقه خاورمیانه در کنار جمعیت جوان آن، با موفقیت‌های هوآوی همسو شده و به آن شتاب بیشتری بخشیده و امید می‌رود طی سال‌های آتی شاهد رشد چشمگیرتر این برند در این منطقه باشیم.