کد خبر: 13960702261956237
با هدف ارائه امکانات کاربردی، طراحی و تجربه کاربری متفاوت انجام شد:
باتوجه به درخواست‌های مکرر کاربران، وب سایت جدید پلتفرم آموزشی یونش، از  اول مهرماه 1396 به روزرسانی و به صورت رسمی فعالیت خود را در دوره تازه آغاز کرد.
نسخه جدید یونش و رابط کاربری متفاوت

به گزارش  یونش، وبسایت این شرکت فعال در حوزه آموزش الکترونیکی از تاریخ اول مهر به روز رسانی شده و با شمایل و امکاناتی تازه به آدرس unesh.com در دسترس مشتریان و علاقهمندان قرار گرفت.
در به روزرسانی تازه وبسایت یونش، بخش‌های تایم‌لاین و نظرسنجی به فهرست وبسایت اضافه و رابط کاربری جدیدی برای مخاطبان میسر شده است.
محمدحسین امیری مدیرعامل یونش با اعلام این خبر،گفت: رفع خلاهای موجود در ارتباط بین مجموعه و موسسات و مدرسان و ارتقای سطح کیفی خدمات شرکت پس از این به روز رسانی مد نظر است.

وی ادامه داد: ارائه امکانات کاربردی، طراحی و تجربه کاربری متفاوت از موارد اصلی این به روز رسانی است و پس این به روزرسانی به دنبال ارائه خدمات هرچه بهتر و کامل‌تر هستیم.

گفتنی است وب سایت این مجموعه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، رونمایی شد.