خرید کارتریج با کیفیت، در سریعترین زمان و با ارزانترین قیمت از نیازهای اصلی هر کسب‌وکاری است که ضعف در سیستم تامین و خرید آن در کشور باعث ایجاد دغدغه‌ها و مشکلات بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها در ایران شده است. سایت پرینت‌فید پاسخی است برای حل همیشگی این مشکل در سراسر کشور.
پرینت‌فید، راهی نو برای حل مشکل تامین کارتریج پرینتر در کشور

این سناریویی است که می‌تواند کابوسی برای یک شرکت پویا و پر جنب‌وجوش باشد :  مشتری شرکت شما منتظر ارسال یک قرارداد است، بخش مالی شما به دنبال صدور یک فاکتور فروش است و در همین حال بخش اداری شرکت در حال آماده‌سازی مدارک یک آیین‌نامه مهم داخلی برای جلسه با مدیرعامل است، اما کارتریج پرینتر شما تمام شده است و تمام کارهای جاری شرکت به هم ریخته است. انتخاب، خرید، نصب و راه‌اندازی کارتریج جدید نیز ممکن است سخت و گمراه کننده باشد و یا روزها به طول انجامد و یا اینکه به دلیل انتخاب کارتریج اشتباه، دستگاه پرینتر را خراب کند. در بهترین حالت پس از این واقعه ممکن است کارتریجی به قیمت بالاتر از بازار خرید شود که علاوه بر پول، باعث هدر رفت سایر منابع سازمان می‌شود.

اما راه حل اجتناب از این مشکلات چیست؟

سایت پرینت فید، محلی است برای انتخاب، سفارش و خرید کارتریج پرینتر برای همه برندها از جمله کارتریج اصلی پرینتر اچ پی (HP Cartridge)، کارتریج اپسون (Epson)، کارتریج کنون (Canon)، کارتریج سامسونگ (Samsung) و سایر برندهای مطرح بازار تا کسب‌وکار شما همواره به سرعت و با قیمت مناسب و ضمانت مطمئن، به کارتریج پرینتر دسترسی داشته باشد و امور جاری کسب‌وکار بدون وقفه به پیش رود.

پرینت‌فید چطور کار می‌کند؟

برای تهیه کارتریج در پرینت‌فید، هیچ کار خاصی لازم نیست انجام دهید و تنها کار لازم، وارد کردن مدل پرینترتان در صفحه اصلی است تا با دیدن کارتریج‌های سازگار با پرینترتان، با چند کلیک و خرید، سفارش به دست‌تان برسد.

مزایای سفارش و خرید کارتریج از پرینت‌فید:

• ضمانت بهترین قیمت: اگر تامین کننده دیگری، محصول خریداری شده را با قیمت پایین‌تری عرضه کند، پرینت‌فید کل اضافه مبلغ را به مشتری برمی‌گرداند. 6 ماه ضمانت کیفیت و بازگشت محصول: اگر کارتریج به هر دلیلی ایراد پیدا کرد پرینت‌فید آن را تعویض و یا رفع ایراد می کند.
  • ضمانت سلامت پرینتر: پرینت فید تضمین می کند که گارانتی پرینترهای شما در اثر استفاده از کارتریجهای درجه یک این برند ابطال نشود. اما به هرحال اگر استفاده از این محصولات موجب بروز اشکال در پرینتر شما گردد، پرینت فید هماهنگی لازم در خصوص تعمیر (یا در صورت عدم تعمیر تعویض) دستگاه شما را بعمل می آورد.

پشتوانه و اعتبار اصلی پرینت‌فید چیست؟

پرینت‌فید یکی از زیر مجموعه‌های شرکت فالنیک است که مدیر عامل این شرکت آقای بشیرنژاد در حاشیه نمایشگاه الکامپ 95 وعده رونمایی از آن را داده بود.

شرکت فالنیک یا ایران اچ پی (Iran HP)، یکی از معتبرترین ارائه دهندگان خدمات گارانتی محصولات آی تی در سطح کشور است که موفق به اخذ مجوز ارائه گارانتی از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان در حوزه‌های ماشین‌های اداری (انواع پرینتر، پلاتر و اسکنر)؛ کامپیوترهای شخصی (لپ تاپ، PC، آل این وان و تبلت) و سرور و تجهیزات شبکه (سرور، سوییچ، استوریج و سایر قطعات و لوازم یدکی) شده است.

این شرکت در سال 1395 موفق به اخذ تندیس واحد نمونه در حمایت از حقوق مصرف کنندگان گردیده است.

در واقع حاصل سال‌ها فعالیت و تجربه شرکت فالنیک در زمینه خدمات مرتبط با ماشین‌های اداری، اکنون به عنوان پشتوانه در سامانه پرینت‌فید قرار گرفته تا مشتریان کارتریج از تجربه خوب خرید و پشتیبانی مرتبط با آن بهره‌مند شوند.

هدیه‌ای برای کاربران

پرینت‌فید برای تشویق کاربران و مخاطبان به امتحان این تجربه جدید خرید کارتریج، 15 هزار تومان اعتبار برای اولین خرید و همچنین کسب اعتبار برای خرید‌های بعدی را فراهم کرده و علاقه‌مندان به استفاده از این اعتبار، می‌توانند به سایت پرینت‌فید به آدرس www.printfeed.org  مراجعه کنند.